03 marraskuuta 2012

Ja mitä sitä pitikään???

Päivät on taas menneet niin hujauksessa, että en kyllä enää muista mistä aiheesta erityisesti oli tarkoitus seuraavaksi kirjoitella tänne... No, ehkä se ei varmaankaan ollut niin maata mullistavaa, etteikö muunkinlainen kirjoitus kelpaisi...

Sama sirkushan se täällä jatkuu kuin ennenkin, aamut on aina enemmän ja vähemmän ylläreitä, kuten tässä pari päivää sitten Pikku neiti oli tekaissut itselleen hammastahnakampauksen ison veljen suosiollisella avustuksella... Herra itse söi yllätyksen hetkellä muroja lasten huoneen lattialla ja oli tosiaankin kuskannut lasten hammastahnat pikkusiskolleen, joka  oli aikaansaanut melkoisen erikoisen kampauksen itselleen.
Eihän siinä muuta kuin kuskaamaan neiti pesulle klo 7.30 aamulla....
Ja taas mennään hiusvärin ostoon harmaiden peittämiseksi....

Kohta se taas alkaa se jouluhulinakin.... postilaatikkoon on tupsahtanut useampiakin leluhelv***, anteeksi, leluparatiisi -julkaisuja ja niistähän se riemu aina onkin revennyt. Ensimmäiset sydäntä murskaavat itkut on itketty, kun kaiken ilkeilyn ja pikkusiskon kiusaamisen jälkeen isä ilmoitti, että soitti joulupukille, että turha tuoda tänne mitään Angry Birds juttuja. Siitäkös se huuto pääsi ja vielä illallakin piti pienet itkut tirauttaa ja varmistaa, että olenko ollut tosiaan niin ilkeä, että Joulupukki ei tuo ängli pöötsejä.
No piti siinä vähän sitten heltyä ja yritin pojalle selittää, että ehkä jos vähän rauhoitut ja mietit, etä saako sitä Mimmaa kiusata, niin Joulupukki vielä harkitsee asiaa ;D
Heh, kyllä joulu on kivaa!

Liekkö tämän seurausta, että poika on alkanut kyselemään tämän tästä; Äiti, oonko  minä nyt kiltti?
Sitten tilanteen vaatimalla vakavuudella tietysti äitee vastaa mahdollisimman totuudenmukaisesti.

Joulua ajatellen, olenkin tässä koonnut jonkinlaista linkkilistaa kivoista paikoista, joista voisi jotain pukinkonttiin bongailla, mutta ne sitten ihan omana postauksenaan lähipäivinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)