28 marraskuuta 2012

Hulabaloo

Sirkus pyörii taas! Hulabaloot aiheutti nyt naperoiden uudet sängyt ja niiden käyttöönotto. No esikoinen suhtautui nukkumiseen jo täysin ison pojan elkein, mutta pikku neitilä oli hauskaa, kun tajusi että pinnasängyn kalterit ovat poissa ja sänkyyn pääsee ITSE ja itse sieltä pääsee myös POIS.
Ilta menikin sitten siinä, että vuorotellen isukin kanssa toimitettiin neitiä takaisin sänkyyn ja tuon pikkublondin pellen vinkeet tuli kyllä taas erittäin hyvin esille ja välillä kyllä teki tiukkaa pitää pokkaa ja yrittää tomerana toimittaa naperoa sänkyynsä kun tyttö itse ilveilee ja pelleilee sen minkä ehtii...

No vaunuissa nukkumaan tottunut kuopus laitettiin illalla pinnasänkyyn ja tovin pyörinnän ja hyörinnän jälkeen herra nukahti ihan kohtuudella, kunnes keskellä yötä sitten päätti, että mitenkään päin ei voi olla, tutti ei voi pysyä suussa ja maito ei kelpaa... No tovin yrittämisen jälkeen äitee luovutti ja haki vaunut paikalle ja nappula sinne.... johan tuli uni helpommin. No ehkäpä ei tämän nuorimmaisen kohdalla ihan voi vaatia kunnon yöunia "uudessa ympäristössä", herra kun nuhaisena ja hampaita tekevänä ei muutenkaan ole tällä hetkellä se aurinkoisin tapaus. No kylläpä se siitä.

Tälläkin hetkellä pikku neiti on menossa aamu-unilleen ja minä olen kirjoittanut tätä tekstiä varmaankin 100 eri pätkässä, koska neiti hengailee pois huoneestaan samalla hetkellä kun itse istahdan kirjoittamaan.

Esikoinen hoksasi rautaisen sängyn päädyn olevan varsin käytännöllinen kelkan ohjaustanko ja näin ollen ainakin pikkuherran tuntevat voivat varmasti kuvitella sen pärinän määrän ja näin ollen kuulla varmasti myös äidin hermojen napsahtelevan ;D Noo, onhan se toki hyvä että luovuutta ja mielikuvitusta löytyy, mutta voisiko sen kaiken toteuttaa äänettömällä? Näitä kun ilmeisesti ei voi palauttaa tehtaalle, niin saisiko näihin varaosina hankittua jonkinmoista äänenvaimenninta? Kyseleepi erittäin äänekkääseen pärinään ja pörinään kyllästynyt äitee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)