25 marraskuuta 2012

Odotusta

Odottavan aika on pitkä... Tässä nyt ei odotela mitään muuta kuin sitä talvea. Kohta joulukuu ja vettä tulee harva se päivä... ei oo hääviä ei! Joulua pitäis ajatella ja täysi jouluhössötys on päällä, mutta ei ainakaan minun aivotoiminta riitä edes ajattelemaan joulua kun ei ole edes pakkasta...

Ja näyttäähän tuo siltä, että jouluhulinat alkaa vuosi vuodelta aikaisemmin ja aikaisemmin. Parin vuoden päästä varmaan ensimmäiset jouluvalot ilmestyy kauppoihin heti juhannuksen jälkeen.
Juu, hommasta on mennyt maku, ei voi mitään!

No naperot ainakin on mielissään niistä lukemattomista lelulehtisistä, joita postikuskit roudaa autoillaan vanteet soikeana.... ja niitä todellakin riittää.
Mainospino lehtien välissä kasvaa kasvamistaan ja niitä huikeita tarjouksia satelee sieltä sun täältä.
Ja ihmiset tohkeissaan ostavat... ja heti joulun jälkeen samat krääsät saa yli puolet halvemmalla.
Ihmiset on fiksuja ;D Eipä tässä joulun odotuksessa ole enää mitään, mitä oli ennen. Pelkkää kulutushysteriaa koko homma ja joulun perimmäinen tarkoitus on varmasti suurimmalta osalta täysin hukassa.

Tässä on viime aikoina muutenkin ollut niin aivot narikassa, että eipä ole tullut arjen ulkopuolelle uhrattua ensimmäistäkään ajatusta. Herra esikoinen herää liki jokainen aamu 5-6 välillä ja tyhjentää millon minkäkin kaapin ja aiheuttaa yleistä kaaosta. Jos ei kaappien tyhjennys riitä niin sitten vedetään petivaatteet 2-3 kertaa pitkin lattioita sekä omasta että pikkusiskon sängystä. Ja näitä riemullisia herätyksiä on jatkunut jo varmaan kohta pari kuukautta eli voitte varmaan kuvitella, että äiti-ihmisen mielentila ei ehkä ole paras mahdollinen mihinkään joulujen ynnä muiden hässäköiden ajatteluun... ;D Kyllähän näille aina jälkikäteen voi naureskella, mutta ei kuulkaa naurata klo 5.30 aamulla kun kaakaot on keittiön matolla ja sokerit ja riisit samassa seoksessa...

Ehkäpä tämän vuoksi nämä päivityksetkin taas jälleen kerran laahaa ties kuinka hitaasti. No toivokaa parasta, että tämä on enää lyhytkestoinen vaihe poitsun kasvussa, jotta äitikin saa aivotoimintansa jälleen takaisin edes suunnilleen normaaliin kuosiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)