10 joulukuuta 2012

Kaikki mikä on kiellettyä...

Ei, Tule pois, Ei koske, Ei mene....
Voi sitä kieltojen määrää, kun mini-ihmisten kanssa touhuaa. Kaikki mikä on kiellettyä, luvatonta ja jopa vaarallista on ne kaikkein mielenkiintoisimmat asiat. Laatikoille ja kaapeille mennään tonkimaan, vaikka varsin hyvin tiedetään saako niin tehdä. Kiipeillään mitä kummallisimpiin paikkoihin, vaikka tiedetään sen olevan luvatonta ja jopa vaarallista. Toisen lelu on aina se parempi, vaikka tiedetään, että toiselta ei kädestä noin vaan sitä viedä, se viedään silti. Toisen lautasella on aina parempaa ruokaa... Mikä kumma siinä on???

Ja tämä kaikki jatkuu vielä aikuisiällekkin ;D Sehän se naurettavinta on, että itse siunailee lastensa kanssa, että mikä kumma siinä on, että kaikki mahdoton kiinnostaa. Niinhän se on itselläkin. Haluaa aina sellaista, mitä ei ehkä voi saada edes hulluimmissa kuvitelmissaan. Tupakointi on haitallista ja vaarallista, mutta teen sen silti ja selitän asian vielä jollain äärettömän hyvällä teorialla ;D

Eli onko se vaan niin, että ihminen on aina tietyllä tavalla lapsi, aina on uhmattava auktoriteetteja ja aina on oltava kateellinen, katkera tai vähintäänkin aiheuttaa omalla tyhmyydellään itselleen ongelmia?

Tässä talossa on pikkuneidillä menossa se EI-vaihe.... kaikkeen vastataan tasapuolisesti EI, mikään ei passaa ja kaikki ilkeydet ja tonkimiset suoritetaan ääsimmäistä tehokkuutta noudattaen ja äiti juoksee perässä pelastamassa tilanteita ja turvaamassa tämän pienemmän tahtonaisen elämää, neiti kun ei ihan ymmärrä, mikä on turvallista ja mikä ei...

Ja siis hulluuden partaalla tässä mennään kun nämä jokaisen lapsen omat kasvuvaiheet yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi ja siihen lisää vielä perheen muun jokapäiväisen elämän, saadaan lopputuloksena ARKI, jota en suosittele kenellekkään ;D No, vielä minäkin näille kaikille joskus nauran, mutta voitte olla varmoja, että jos aamun parin tunnin aikana kymmenennen kerran haet tytön roskikselta pois banaanin kuoria maistelemasta, se alkaa hieman jo hermoja raastaa... ;D ja houdinille kun ei kannata mitään lukituspatentteja viritellä... jos ei itse saa auki niin isoveli auttaa kyllä ja hän taas selviää 3 kertaisesta umpisolmustakin ihan leikiten.... että näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)