02 joulukuuta 2012

Päättymäton arki

Niin ne vaan päivät menee toinen toistaan toistaen, niin ettei edes huomaa. No toki ne rutiinit ovat tärkeitä, mutta jos ei erota pyhää arjesta niin ehkä kannattaisi allekirjoittaneenkin vilkaista sinne peiliin jälleen kerran :)
Tottahan se on, että rutiinit tuo lapsille turvallisen olon, kun pienimmätkin osaavat odottaa mitä seuraavaksi on tiedossa. Kieltämättä se kuitenkin välillä maistuu niin puulta nämä jokapäiväiset hommat.

No lunta sentään saatiin vähän, ja jopahan tuli valoisampaa. Tai no ainakin voi kuvitella olevan valoisampaa...
Naperoiden sänkyprojektit on nyt kohtuudella saatu ajan tasalla ja jokainen osaa jo suunnilleen omassa sängyssään nukkua ilman mitään suurempia hämminkejä. Pienimmäinenkin oppi suht kivuttomasti omaan sänkyynsä nukkumaan vaikkakin päivällä nukkuu vielä vaunuissa. Pikkuneiti tosin harrastelee pientä vaeltelua, mutta ihan kohtuullisesti on kuitenkin alkanut nukahtaa omaan Ison Tytön sänkyyn :)

No, ompahan herra esikoinenkin saanut aamuvirkkuiluilleen kaverin ja yhdessä systerin kanssa hiippailevat aamuisin pitkin huushollia ja aiheuttavat milloin minkäkinlaista kaaosta, mutta pitää yrittää ajatella, että se kuuluu asiaan.... vaikka äiti-ihmisen hermorakenteella klo 06.00 tämä ajatus on ehkä aika kaukainen, kun herää siihen, että keittiöstä löytyy lattialta rikotut kananmunat kattilasta... Olivat vissiin ajatelleet laittaa aamupalaa ;D Nyt se naurattaa, mutta ei naurattanut kyseisenä aamuna yhtään. Käsittämätöntä kyllä, että olivat onnistuneet saamaan munat rikottua oikeasti sinne kattilaan eikä lattialle. Positiivista ;)

Päivät on nyt menneet enemmän ja vähemmän räkäisissä merkeissä. Kuopus keskittyy hampaiden tekemiseen ja mikään ei passaa ja missään ei ole hyvä olla, paitsi sylissä.... silloin kyllä naurattaa ja kikatuttaa ja vaikka mitä. Pikkuneiti on enemmän kuin flunssainen ja kiukun määrä on mittaamaton. Toistaiseksi itse kuitenkin olen välttynyt tältä taudilta, mutta kait se jossain vaiheessa itsellekkin tulee. Ja minun tuurilla tätä odotetaan sitten jouluksi ;D

No jos tänään yrittäisi ottaa vähän rennommin ja toivotaan naperoillekkin kiukuttomampaa päivää, sytytetään kynttilät ja vietetään .1 adventtia :)

Hyvää Joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)