31 joulukuuta 2012

Viimeistä viedään

Vuoden viimeinen päivä! Taas on yksi vuosi mennyt yhdessä hujauksessa. Niinhän tuo tuntuu, että mitä enemmän ikävuosia tulee, sen nopeampaa kuluvat vuodetkin. Ja mitä kaikkea on tapahtunut, no PALJON!
Perhe on saanut yhden uuden jäsenen ja pikkujätkä jääneekin meidän pesueen Vauvaksi :)
Josko tulevana vuonna jo lopettelisi tämän mammalomailuputken ja suunnittelisi sitä, mikä minusta tulee isona...

Tänäänhän on jälleen se päivä, että porukka vetää hyvällä tekosyyllä järjettömät kännit ja aamulla mietitään korvat luimussa, että mitäpä sitä tuli tehtyä. Allekirjoittaneen mielestä se vuosi vaihtuu kyllä ilman sitä hervotonta ryyppäämistäkin, mutta kukin tyylillään... Aina oon vähä ollu sitä mieltä, että uusi vuosi on vain teko syy sille, että aikuiset ihmiset saavat luvan kanssa leikkiä tulitikkuleikkejä ku ne lapsena kiellettiin ja vetäistä juhlan varjolla jäätävät koomat ja herätä aamulla jostain teiltä tietymättömiltä ja ihmetellä miksi yön aikana on kadonnut hammas ja ilmestynyt musta silmä.... Näinhän se menee tässä meidän hienossa juomakulttuurissa ;D

Onneksi sitä itse on sen verran viisastunut, että enää ei tarvitse tuollaista elämää viettää, vaan se vuosi todellakin vaihtuu muutenkin :)

Toivottavasti Uusi Vuosi tuo tullessaan onnea ja iloa ja niinhän se toki tuo, se on selvä.... ne on vain osattava löytää sieltä arjen keskeltä ja tartuttava niihin. Uuden vuoden lupauksia en harrasta, mutta muutamia omaa itseäni koskevia juttuja olen päässäni pyöritellyt ja toivotaan, että näillä pienen pienillä muutoksilla voin saada aikaan jotain vähän suurempaa ja sitä kautta myös parantaa asioita entisestään :)

Hyvää Uutta Vuotta Kaikille. Ottakaa uusi vuosi vastaan avoimin mielin, jättäkää vanha taakse ja nauttikaa hetkestä :) Niin... ja juhlikaa niin, että ette löydä itseänne putkasta, vatsahuuhtelusta taikka muutenkaan esimerkiksi ensiavusta ;)
Hyviä Uuden Vuoden juhlia kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)