24 marraskuuta 2013

Iltapalaa ja jouluaatoksia

Huisia, nyt näytti jo herätessä maailma sellaiselta, että voisi oikeasti uskoa jo joulun olevan tuloillaan.
Maa täysin valkoisena ja pikkupakkanen höystettynä vielä kuutamolla <3
Vaikka silmät onkin vielä ihan ristissä, kun nuorimmaisen hammastehdas äänestä päätellen ketuttaa pikkumiestä sen verran riskisti, että eipä tartte äiteenkään kovin pitkään nukkua.... kannatti silti herätä :)

Enpä ole aiemmin tainnut ihan tällaista postausta, ainakaan kuvien kera tehdä, mutta kertapa se on ensimmäinenkin. Eli ajattelin teille vinkata mukavaa itasyömistä, jonka laittelin yhtenä iltana.
Toimii todellakin niin iltapalana kuin lounassalaattinakin. Sopivan ruokaisaa, mutta kuitenkin sellaista, että ei tule sellainen ällö ähky ja voi mennä hyvän olon kera nukkumaan :)

Eli tekaisin 2 salaattia. Ensin ihan perus vihreä salaatti.
Kurkkua
Tomaattia
Paprikaa
Friseesalaattia
Fetajuustoa



Toiseksi tekaisin pastapohjaisen tonnikalasalaatin. Tämä toimii pienillä muutoksilla tehtynä niin kanan kuin vaikkapa kinkunkin kanssa. Tässä on ainoastaan mielikuvitus rajana ja se mitä kaapista sattuu löytymään :D

Eli

Tällä kertaa salaattiin eksyi

Rakettispagettia
Tonnikalaa
Herne-maissi-paprikaa
Auran kurkkumajoneesia



ja lopputulos yhdistettynä ja vielä lisukkeeksi voi halutessaan laittaa vaikkapa kananmunaa ja 
pikkuisen salaatin kastiketta. NAMS :)


Kokeilkaapas joskus :)

Joulu ja joulun lahjatoiveet pyörii mielessä jo ihan kiitettävällä tahdilla. Itse tulen hoitamaan ja olen osan jouluostoksista jo hoitanutkin näin kätevästi netin välityksellä. Ei juurikaan kiinnosta lähteä 3 mini-ihmisen kanssa pyörimään jouluruuhkiin, menettää hermot kassajonossa jne. kun hommassa pääsee paljon helpommallakin.

Esimerkiksi Halens tarjoaa valittuja tuotteita nyt jouluun 50% alennuksella, löytyy täältä 

Toinen kiva ajatus, joka tuli mieleen tuossa eräänä iltana oli ns. hyvinvointikori :)
Ainakin itse pitäisin tosi paljon moisesta joululahjasta. Koriin voisi kasata sopivassa suhteessa saajaa ajatellen hyvinvointia keholle ja mielelle. Vitamiineja, superfoodeja, erikoisteetä tai kahvia, erikoisempia luomusuklaita, luontaistuotteita yleensäkkin, saunatuoksuja, shampoita ja vaikka mitä mukavaa.
Esimerkiksi täältä, Hyvinvoinnin verkkokaupassa on erikseen joulupuoti, josta löysin ihan tajuttoman määrän ihania ideoita, joita voisin tällaiseen koriin kasata ja haluta itsellekkin :) Ennemmin mä sekä antaisin että ottaisin vastaan tällaista oikeasti hyödyllistä sen ylimääräisen krääsän sijaan.

Mukavaa sunnuntaita kaikille ja rattoisaa jouluideointia kaikille, mutta muistakaa kuitenkin aina se Joulun Oikea sanoma tämän kulutushysterian keskellä <3

sis. mainoslinkkejä

4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta <3

    VastaaPoista
  2. mä kokeilin jo. kiitti vinkistä, hyvää oli :) Ihana blogi sulla

    VastaaPoista
  3. Sun blogis on kyllä jotenkin jännällä tavalla erilainen kuin moni muu. Tosi kiva :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista jokaiselle :) Kannattaa kokeilla tuota salaattia vaikka kanalla taikka savulohellakin ;)
    TOIMII :) Blogia pyrin tekemään niin että se näyttää minulta, ilmeisesti oon siinä edes jonkin verran onnistunut. KIITOS <3

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)