08 marraskuuta 2013

Sadepäivien puuhailua

Nämä syksyn sateet vie kyllä mielen maahan ja lapset vie ne viimeisetkin mehut, kun eivät pääse purkamaan energioitaan pihalle. Tai no pääsevät toki, mutta tulevat sisälle kuin uitettuna koirina muutaman minuutin jälkeen... ja nyt vielä flunssa vaivaa liki koko perhettä, niin sisätiloissa ollaan ja pysytään.

Onneksi meidän esikoisen kummitäti on ennakoinut tilanteita enemmän kuin hyvin ja järjestänyt muksuille ihania juttuja puuhattavaksi näille sadepäiville. On uutta lukemista, piirustus- ja väritystehtäviä ja vaikka mitä ihanaa, eli KIITOS vielä tätäkin kautta <3

Itse olen ennakoinut sen verran myös, että ilmoitin esikoisen Nallekerhoon.
Nallekerho on 4-7 vuotiaille suunniteltu ns. esikoulukerho, jonka kerran kerhopaketeista löytyy ihan mielettömän hyviä tehtäviä, tarinoita ja materiaalia meille aikuisillekkin. Meille vanhemmille löytyy ohjeet, kuinka esimerkiksi muotoja voi opettaa ja monia muita ideoita, joita voi sitten soveltaa leikkeihin.
Ainakin omasta mielestäni tämä on kyllä ehdottomasti paras juttu pitkään aikaan, joita olen lapsille hankkinut.
Tehtäviä voi soveltaa pienemmillekkin, joten meilläkin pääsee "kouluun" pikkuneitikin :)

2 kerhopakettia on nyt tullut meille ja olenkin jättänyt tarkoituksella lapsille vielä näyttämättä nämä, koska odotin, että tehtäviä on tarpeeksi, että ei pikku neiti vedä herneitä nenuun, kun ei saakkaan omaa "koulukirjaa". Seuraavat sadepäivät on nyt siis turvattu.

Tämä kyllä kieltämättä sopisi täydellisesti myös joululahjaksi. Miksipä ei voisi ajatella asioita vähän pidemmällekkin... Enemmän tällaisesta on iloa ja hyötyä kuin siitä saman hintaisesta leluautosta, joka on pari päivää joulun jälkeen tuhannen palasina. Itse voin antaa lämpimät suositukset tästä. Itsellenikin tämä oli kyllä positiivinen yllätys, koska kerhopaketin näyttävät olevan todella monipuolisia ja tehtäviä ja tekemistä löytyy laidasta laitaan :)

Kuvat ovat jälleen valitettavasti tasoa kännykkä.... :(





Nallekerhoon pääset tutustumaan TÄSTÄ 


Puuhakkaita sadepäiviä kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)