05 marraskuuta 2013

Pimeän piristystä...

Jopahan on viimepäivät olleet niin nihkeitä, että ei ihan tosikaan. Kun yks asia vastustaa niin vastustaa sitte kaikki, näinhän se menee. Mini-ihmiset hyppii seinille kun tekemiset meinaa loppua, kun koko ajan on niin märkää ja vettä tulee vähän väliä, että eipä juuri viitti nokkaansa ulkona näyttää.
Pimeetäkin on niin, että hyvä ettei kotipihalleen eksy. No nyt tuli vähän kuiten valkoista maahan, mutta eipä tuo juuri houkuttele tuo sohjossakaan kahlaaminen.

Kyllä tämän marraskuun vois mun puolesta pyyhkäistä kalenterista kokonaan, tai ottaa pikku talviunet tähän väliin ja heräillä sitte jouluksi taas.

Päivien piristykseksi sain sentään JEANS.FI:ltä ihanan lahjan :) Tarkoitus oli ottaa kuvia ihan talvivarustuksessa ulkosalla, mutta nuo ilmojen haltiat eivät oo siis olleet erityisen suopeita... vähän tuntuu hassulta kuvata talviasusteita sisätiloissa, taikka ulkona kun nurmikko on vielä vihreä ja taivaalta tulee vettä kuin esteristä itsestään... No tyydymme tähän väliin näihin kuviin.

 Ihanan lämpimät lapaset ja laukkukoru/avaimenperä <3

 Tämä täydentää liki täydellisesti samaa tyyliä, kuin jo aiemmin JEANS.FI:ltä hankkimani laukku, joka onkin täällä ollut jo aiemmissa postauksissa esillä.

Nämä taas sopivat ihanasti yhteen pitkän, valkoisen untuvatakin kanssa.
Tähän täytynee vielä hankkia sellainen hohhoijjaa -kokoinen neuletuubihuivi, johon voin sitten pakkasilla yrittää hukuttautua :)



Täytyy ottaa taas kokonaisuudesta kuvat, kunhan kuvausolosuhteet olis pikkuisen paremmat eikä pimeä aina yllättäisi taikka taivaalta tulisi alas jotain liian märkää...


Ei auta kuin toivoa, että nämä ilmat tästä vähän paranisi niin pääsisi enemmän lastenkin kanssa ulkoilemaan, ilman että jokainen on kymmenen minuutin ulkoilun jälkeen kuin uitettu koira. No Luojan kiitos, meillä on kuitenkin varauduttu näihin sadepäiviin esikoisen kummitädin ihanalla avustuksella <3 ja omien hankintojen voimin, mutta niistäpä sitten lisää seuraavassa postauksessa.

Parempaa päivää kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)