03 marraskuuta 2013

Vötkistelyä

LAISKOTTAA! Siinäpä se tyhjentävä, olotilaa kuvaava vastaus.
järkikään ei oikeen hyvin kulje taas vaihteeksi... no liekkö tuo nyt niin suurella teholla kulkee yleensäkkään, mutta nyt vielä vähemmän... hehh :)

Viimepäivät on mennyt ihan vaan arkeä pyörittäessä ja tässä talossahan sitä pyöritystä riittää.
Nämä laiskat sunnuntai aamutkin menee niin, että naperoille aamupalat nassuun, itselle riittävä määrä kahvia, pyykit koneeseen ja entiset kaappiin. Nyt on jo toinen koneellinen pyörimässä, seuraavaksi tulet takkaan ja ruuan laittoa, pikku siivousta, bloggailua, kauppaankin pitäisi suunnistaa jne jne jne....
Eli tosi laiskaa ;D Niinpä ne nämä päivät menee likimain kaikki. Aamu aikaisesta alkaa rumba ja jatkuu iltamyöhään, ei siinä paljoa unta tarvitse odotella sänkyyn kaaduttuaan.

Monesti sitä miettii, että minkä hiivatin takia sitä itselleen haalii kaiken maailman blogipäivitykset vielä muiden hommien ohelle stressaamaan, mutta niin se vaan on, että tämä on jo enemmän kuin harrastus, tämää on elämäntapa, josta ei enää edes osaisi luopua.

Päivät kun on sellaista hulabaloota aina, niin iltaisin nämä bloggaamiset on enemmän kuin tervetullutta vaihtelua päiviin. Näissä voi uppoutua ihan vain omiin ajatuksiin ja kirjoitella mitä mieleen sattuu juolahtamaan.

Näinpä ne illat tahtoo kulua...


Välillä sitten pikku rentoutusilta :)

Aukasipa muuten melko tehokkaasti hartioita kun tuolla kävi vähän aikaa köllöttelemässä :) 

Mukavaa sunnuntaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)