21 tammikuuta 2014

Kylmänkaunista

Edelleenkin päivät on menneet sisätiloissa, sillä nyt nuorimmainenkin on vähän kuumeillut :(
Tätähän se on, koko porukan ne aina nuo taudit läpi kiertää ja sitkeää tämä tauti todellakin kuuluu olevan, kun yksi jos otinenkin kertoilee sairastaneensa viikkotolkulla.

No ilmat sentään on nyt vähän lauhtuneet, että joskopa tästä päästäis jo ulkoilemaankin kunnolla piakkoin.
Nyt täytyy vain tyytyä ihailemaan maisemia parvekkeelta.
Kaunis se on tämä talvinen luonto... vaikka pakkanen kävi eilenkin kuvatessa luihin ja ytimiin saakka, ehdimpä ennen jäätymistäni napata parit kuvat ja juuri oikealla ajoituksella...
Kun pääsin parvekkeelta sisälle ja sain takin naulakkoon, aurinko katosi samantien :)

Mutta tässä pienet näkymät eiliseltä




Viikonlopun aikana blogin Facebook -sivulla meni 300 tykkääjän raja rikki ja suunnittelin ensin erikoispostausta sen kunniaksi, mutta tekemättähän tuo jäi. Jostain syystä tuntuu, että nuo lapsukaiset pitää äiteen kohtuu kiireisenä ja varsinkin nyt kun flunssainen olo kaikilla kiukuttaa, ärsyttää ja vaikka mitä.
No, on niitä postauksia tuolla odottamassa ihan jonoksi asti, kunhan vain saisi ne järjelliseen muotoon :)

Mutta todellakin, mun silmissä tuo 300 on huima saavutus, kun en sivua tehdessäni alkuunkaan ajatellut, että se edes tällaista suosiota saisi. Ja lukijamääräkin kun on koko ajan nousussa, niin mikäs se enempää tsemppaisi bloggaamista jatkamaan :) Kiitos kuuluu teille lukijoille, että tätä aina vaan jaksaa jatkaa <3

Nyt kutsuu jälleen kotihommat, mutta muistakaapa käynnissä oleva arvonta; Jokainen lukijaksi liittynyt osallistuu 50 lahjakortin arvontaan ;) Tarkemmat tiedot löytyy TÄSTÄ aiemmasta postauksesta!


Talvista tiistaita kaikille <3

6 kommenttia:

  1. Siis todellakin oon samaa mieltä, että kyllä Suomen talvi kuitenkin on kaunis - vaikkakin välillä turhan kylmä. Nuo kuvat kertoo juuri sen mitä itsekin ihailen yleensä, kun lenkillä käyn. Jos siis pääsee päivännäön aikaan lenkille... Luultavasti ohi ajavat autoilijat ihmettelelevät että mitähän tuo muija tuossa seisoo ja vahtaa tuonne mettän reunaan....mutta siinäpähän katsokoon; tuo on just NIIN kauniin ja upean näköstä kun taivas on kirkas sininen ja huurteiset puut näkyvät sitä kirkkautta vasten!!! Siinä sielu lepää, siinä saakin jo hetken seisahtaa ja antaa vain pään "tyhjetä". Sanokoot ja katsokoot muut mitä ja miten tahtovat. Tuo on sitä luonnon ihanaa ilmaista terapiaa. Ja kun on vaatetta kunnolla päällä, niin kyllä sitä tarkenee. Tosi kiva että lukijoita on jo niin paljon tällä blogilla - vaadimme siis jatkoa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Jatkoahan seuraa kyllä :) Kyllä se mieltä lämmittää kun tietää, että lukijat tykkää!
      Hehh... katsokoot muut miten pitkään tahtovat, että mitä hiivattia tuo pitkin mettiä kyttäilee, sielu siinä todellakin lepää ja saapahan vielä annettua ylimääräistä viihdettä niille autoilijoillekkin ;)

      Poista
  2. Ihana poikkeus tämä sinun blogi siihen ainaiseen muotiblogien sumaan. Muutenkin jotenkin piristävän erilainen kaikinpuolin. Vaivaa olet ainakin tämän eteen nähnyt, niin paljon löytyy kaikkea. Kiitti ihanasta blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pyrin kaikin tavoin irti näistä vallalla olevista blogitrendeistä ja tarkoitukseni on, että blogikin on just minun näköinen :) Kiva kun tykkäät!

      Poista
  3. Mä olin jotenkin itse aina ohittanut tän siun blogin, mut sit erehdyin lukemaan ajatuksen kanssa ja tää on kyllä jotenki niin jännästi erilainen ettei sitä oikein osaa edes selittää, mut yhdyn edellisiin kommentteihin ja vähän ehkä koukutuin tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja tervetuloa lukemaan! Ei haittaa yhtään, jos vaikka vähän koukutuitkin ;) Tosi kiva, että tykkäät :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)