20 toukokuuta 2014

Kesä on täällä....

Johan pääsi vähän kuin yllättämään. Vielä edellinen päivä oltiin visusti likimain mini-ihmisillä pipot korvilla ja seuraavana päivänä saikin vetää shortseja suunnilleen jalkaan. On nää muuttunu ihan käsittämättömiksi nämä ilmojen vaihtelut, ei kai ne ennen tällaisia ole olleet vai onko mulla vaan valikoiva muisti?

No jokatapauksessa tosiasia on se, että kesä on tullut <3
Puihin on alkanut lehdetkin tulla jo niin vauhdilla, että 2 päivässä jokapaikka on muuttunut kaljusta ja karusta vehreäksi. Siksipä ei täälläkään juuri postauksia ole näkynyt eikä kuulunut, kun kaikki mahdollinen aika on oltu pihalla :) Tässä kuitenkin muutamia kuvia ihan ensimmäiseltä lämpimältä päivältä.

Direktiivienmukainen/pakollinen kesävarvaskuva... hehh...





4 kommenttia:

  1. Vitsit, miten ihanaa että kesä tuli vihdoin! <3 täälläpäin satoi vielä pari viikkoa sitten lunta, ja nyt oli 30 astetta lämmintä ja kaikkialla on vihreää :D

    VastaaPoista
  2. Eikö oo oikeesti ihan järjetöntä tuo ilmojen yhtäkkinen vaihtelu ;D mutta niin ihana kun kaikki on niin heleän vihreänä... kyllä kesä on niin ihana <3

    VastaaPoista
  3. Onhan se mahtavaa varsinkin lasten kannalta kun ei tarvii pukea niitä miljoonaa kerrosta vaatteita ylle - ja tässä parina päivänä on kyllä ollu lämmintä...Näin "albiinona" tänään töissä ulkona kahteen otteeseen yhteensä n 3 tuntia, niin jopahan tässä illalla kaula ja niska punotti...kun oli NIIN lämmin ja olinhan varjossakin...Mutta se talvenkalpea iho ei näköjään kestä paistetta päivän kovinkaan kauan kerrallaan...Mutta eipä valiteta!

    VastaaPoista
  4. Ihania kesäkuvia, tulispa takas tommoset lämpökelit! *Katsoo ulos ja näkee tuulen, vesisateen ja mittarissa +4C....*

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)