31 toukokuuta 2014

Vapaa viikonloppu

Nyt kun on sadetta ja harmaata niin voi hyvällä mielellä muistella viikontakaista mini-lomaa... Meillähän oli ensimmäistä kertaa elämässämme tilaisuus olla ihan iteksemme ns.vapaalla, kun muksut pakkasi reppunsa ja suuntasivat minun sukulaisten luokse vähän lomailemaan viikonlopuksi. 
Oli kuulkaa varmaan vielä kovempi sana mulle kuin lapsille... lapsethat eivät koskaan ole olleet yhtäaikaa kaikki poissa muutamaa tuntia kauempaa ja nyt olivatkin 2 yötä! Joka kerta kun sisälle ulkoa tulin, täytyi pysähtyä kuuntelemaan, että huuteleeko kukaan Äitiä ;D Oli toooodella outo olo!

Ilmat helli meitä ihan toden teolla ja meinasimpas kärventää olkapääni pariinkin otteeseen. Loppujen lopuksi me vaan oltiin ja nautittiin. Grillailua ja ihan vaan oleilua, kirpparikierroksia ja hyvää ruokaa ja unta! Siitä oli meidän mini-loma tehty ja muuta ei olisi voinut edes toivoa. Ihan parasta.

Naperot lähtövalmiina :) Olihan jännä hetki kaikille...

Äiteen ja Isukin "iltapuuro" arvatkaa vaan oliko hyvvää...


Kirpparikierroksilta tarttui mukaan kotimaista lasia ja keramiikkaa...


 Wanhaa Arabiaa

Kyllä teki pieni hengähdys enemmän kuin hyvää ja nyt jaksetaan sitten laitella tuplajuhlia. Tänä viikonloppuna vietetään neidin ja nuorimmaisen yhteissynttärit ja yhdet valmistujaisetkin on juhlintalistalla :)
Sateesta ja harmaudesta huolimatta; Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Eihän sitä muuta kaipaakaan - kun että saa olla hetken ja vielä saitta olla 2 vuorokautta kahden, vapaana siitä normaalista perhearjesta! Varmasti oli kivaa, ja teki hyvää kaikille. Ja se on semmonen ilo että siitä kyllä kannattaa nauttia ja makustella sitä vielä kauan. Tosi mukavaa että saitta tämmösen lastenhoitolahjan.No huomena sitte tullaankin niille synttäreille. Nähdään.

    VastaaPoista
  2. Terveisiä menneen viikonlopun lastenhoitajilta! Kyllä ilo oli meidän puolellamme! Heittäydyimme itsekin menoon mukaan ja nuorruimme, jos nauraminen lisää elinvuosia, aika tavalla! Kyllähän teidän muksuja on helppo hoidella.Huomenna nähdään sitten synttäreillä!

    Terv Muumimamma

    VastaaPoista
  3. Juuri niin se on että lasten seura kyllä on kivaa!!! Ja kun ainaki voin ite sanoa olevani niin lapsellinen että lähtee mukaan kaikenlaiseen mitä hoksaavat niin kivaahan se on!

    VastaaPoista
  4. Hehh... varmasti on lapset pistäneet siellä parastaan ja ootte varmasti saaneet riemua tekin pitkäksi aikaa. no kivaa oli ollut lapsillakin, sen verran moneen otteeseen kaikkea on muisteltu ja leikeissäkin reissu on näkynyt. eli KIITOS! Vapaan viikonlopun lahja oli meille kyllä enemmän kuin kuvitella saattaa. Nyt on sitten synttäritkin takanapäin ja oli kiva nähdä teitä kaikkia <3 toivottavasti taas pian nähdään ja lapsetkin kyselee jo että milloin kukakin on tulossa :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)