26 syyskuuta 2014

Kuvakuulumisia

Hupsista... miten se nyt taas näin.... vähän on vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta.
No mutta, sen ajan olenkin sitten keskittynyt näihin kotihommiin ihan urakalla ja jokin kummallinen leipomisvimmakin vaivaa. Jos en varmuudella tietäisi, epäilisin olevani raskaana, mutta EN ole ;)

Tässä blogihiljaisuuden aikana on ehditty viettää esikoiset synttärit ja syöty ja herkuteltu siis ihan urakkahommina. Muutoin onkin keskitytty lähinnä tähän normi arkeen ulkoiluineen ja niin ees päin.
Paljon ois päässä ollu postauksia jo valmiina, mutta jostain käsittämättömästä syystä yksikään ei ole päässyt ulos asti, johtuen siitä, että tuo sohva on vetänyt pidemmän korren aina iltaisin...


Tällainen tuli värkättyä vähän kuin vahingossa. Varastosta löytyi muksujen hajoittama sisustusruukku ja vähän saksin pihakuusista repsottavia oksia, niin siitä se ajatus sitten lähti.... Tää oli vissiin sitä hyötykäyttöä sitten :)

Synttäribailujen esivalmistelut käynnissä....

Pojan erikoistoive; vaahtokarkkikakku :D

Meidän ihanat synttärivieraat täytti tullessaan meidän pakastinta marjoilla ja mehuilla, niin hetihän se täytyi käyttää tilaisuus hyväksi... Mustikka-kaurapaistos....


Tarjoillaan kermavaahdon kera..... jätskikin käy....
Älä laske kaloreita, vaan NAUTI....  ja mehän nautittiin ;)
Oli muuten ihan hillittömän hyvää vaikka itse sanonkin!


Nyt uhkaa lastenhuoneessa äänen voimakkuus nousta sille tasolle, että äiteen on parasta rientää pelastamaan tilanne, ennen kuin sen suurempaa joukkotappelua saadaan aikaiseksi.
Nauttikaapas syksyisestä viikonlopusta ja palaan asiaan vielä tämän viikonlopun aikana.... Uusia kujeita on ehkäpä tulossa, joten pysykääpäs kuulolla.


4 kommenttia:

  1. Näyttää toi kaura-mustikkapaistos niin hyvältä, et voisko saada ohjeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! mustikka-kaurapaistoksen ohje on tulossa blogiin ihan lähipäivinä ja extrana vielä muutakin mustikkaohjetta on tulossa :)

      Poista
  2. Näyttää muuten tosi hyvältä tuo mustikkapaistos, ja arvatenkin oli myös hyvää!!! Ja vaahtokarkkikakku oli tietysti ihan suussa sulavaa, kiitos kakkukahveista! Sinähän oot aina osannut tehdä tosi hyvän kakun (miten se setän sanonta menikää. .) Tosi kaunis tuo asetelma ruukussa, siinä se nähdään, kuinka kaunista saa aikaiseksi, kun päästää luovuuden valloilleen eikä heitä pois rikkoontuneita tavaroita. Nythän sitä taas voi päästää luomisvimmaa valloilleen, kun aletaan uuninlämmitykset, niin voi aina välillä leipaista jotain uuniin ja nimenomaan kaloreita laskematta - ainakin joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos maistu ja kiva kun kävitte :) Mitään ei tosiaan kannata heittää pois, kaikelle löytyy yllättäviäkin käyttökohteita, kun vähän antaa mielikuvitukselle valtaa.

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)