01 syyskuuta 2014

Positiivista hulluutta

Oon tässä jo pidemmän aikaa seuraillut Jounin kaupan SOME-taivalta ja ajattelimpa nyt itsekkin hämmentää vähän soppaa tämän postauksen muodossa.

Jounin kaupassa hommaa hoidetaan sellaisella positiivisella ja luovalla hulluudella, että ei paremmasta väliä.
Vaikka välillä vähän olisikin v-käyrät ylempänä sekin käännetään sillä kunnon pilkkeellä silmäkulmassa sellaiseksi positiivisuuden ryöpyksi, että heidän päivityksiä lukiessa ei yksinkertaisesti voi olla pahalla päällä, vaikka yrittäiskin. ;)

Tällaisia yrittäjiä kun olisikin Suomessa enemmän. Eipä tosin olisi haittaa siitäkään, että tällaisesta luovasta hulluudesta ja positiivisuuden pilkkeestä silmäkulmassa saataisiin aikaan oikein epidemia Suomen yrittäjille ja ehkäpä jopa ihan rakkaan kotomaamme päättäjille saakka ;)
Tässä nykyään vallitsevassa negatiivisessa ilmapiirissä, kun jokainen on jostakin asiasta nokka solmussa ja mikään ei ole hyvin, on enemmän kuin tervetullut piristysruiske yrittäjä,
joka toimii täysin eri tavalla kuin toiset.


Laitetaampa siis hyvä kiertämään mekin ja nyt jokainen, joka tätä ei ole jo tehnyt, ottaa ja napsauttaa tuosta kuvan alapuolelta linkistä ja bongaa sieltä avautuvalta sivulta sen TYKKÄÄ napin! ja muistakaapa myös jakaa tämä kavereillennekin!


Jounin kaupan väelle lämpimät terveiset:
Jatkakaa samaan malliin, teette ihan loistavaa työtä sellaisella asenteella,
että monella olisi aihetta ottaa oppia Teiltä!
Toivon Teille ihan mielettömän mahtavaa syksyn jatkoa ja talven odotusta!

1 kommentti:

  1. Samaa mieltä! Tän meiningin kun saiskin istutettua jokaisen selkärankaan...

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)