29 syyskuuta 2014

Uusia tuulia, yhteistyötä ja huipputuotteita

Olenkohan ihan pikkuisen mielissäni ja tohkeissani, no olenko? No OLEN!
Tänään istahdettiin samaan kahvipöytään uuden yhteistyökumppanini Anna-Leenan kanssa.
Anna-Leena on Oriflamen aluejohtaja ja kouluttaja, joka on rakentanut uransa todella lyhyessä ajassa, täysi kymppi hänelle siitä. Tältä reissulta mukaan tarttui ihania tuotteita, joita nyt pääsenkin testailemaan ja teille esittelemään.


Ensimmäisenä testiin pääsi ihan taivaallisen hyvän tuoksuinen
Milk & Honey Gold -ravitseva käsi- & kokovartalovoide


Jotta sain testattattua tuotteen kunnolla, niin sehän täytyi marssia reippahasti suihkuun, jotta tuote varmasti tulee perusteellisesti kokeiltua puhtaalle iholle. 

Itsehän olen kosteusvoiteiden suurkuluttaja ja olen kyllä melkoisen laajan skaalan tuotteita ikäni aikana kokeillut, muttä pääsimpäs taas yllättymään positiivisesti. Voide näyttää oikeinkin kermaiselta, mutta on koostumukseltaan kuitenkin aivan upean kevyt ja helposti levittyvä. Voidetta ei todellakaan tarvitse käyttää paljoa kerralla, vaikka käyttäisi aivan koko vartaloon. Useinhan voiteet jättää sen ärsyttävän tahmean pinnan iholle, mutta tämä kyllä imeytyi todella nopeasti eikä ollut tietoakaan mistään tahmapinnasta iholla. Täysi kymppi siitä!




Tuoksuun rakastuin kyllä ihan heti kun purkin avasin. Tuoksu on raikkaan hunajainen, ei sellainen liian ällömakea, mikä ehkä monellakin saattaa olla ensimmäinen mielikuva. Empä enää ihmettele yhtään miksi tämä onkin yksi Oriflamen kestosuosikeista.
Yksi yllätyksen paikka oli se, että tuotteessa käytetyt uutteet ovatkin täysin LUOMUA!
Täysi kymppi siitäkin :)



Syy sille miksi näin ensimmäisen käyttökerran jälkeen jo tästä ihanuudesta teille tulin kertomaan on se, että tuote sattuu just nyt olemaan vielä tarjouksessa (3,90 €) !!!
Mutta, tarjous päättyy keskiviikkona klo 24.00, joten kiirettä pitää jo, jos mielii tuotteen saada tarjoushinnalla!

Eli kipin kapin nyt TÄNNE Anna-Leenan sivulle ja jättäkää siellä viestiä taikka poimikaa yhteystiedot, jotta ei mene tarjous sivu suun! Eihän toki haittaa, vaikka tuolla sivulla klikkaatte sitä TYKKÄÄ -painiketta.... sielä nimittäin on kivoja arvontoja käynnissä melkeimpä koko ajan kaikkien tykkääjien kesken ;)


...marssin kyllä illalla vielä saunaan, jotta saan tekosyyn kokeilla voidetta vielä uudelleen...

14 kommenttia:

  1. Mä rakastuin kans tuohon tuoksuun heti ekana kun oman purkkini sain auki :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Mä olen tykännyt kans tuosta voiteesta, lähinnä olen käyttänyt itse ihan vartalovoiteena enkä niinkään käsivoiteena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näin taitaa käydä minullekkin :) Näinkin kyhyen tuttavuuden jälkeen voin kyllä hehkuttaa tuotetta likimain täydellisenä vartalovoiteena, tykkäsin tosi kovasti!

      Poista
    2. Niin ja hei, ei taida raaskia käyttää "vain" käsivoiteena, vaikka kädetkin toki tarvitsevat hyvän voiteen...

      Poista
  3. Todella kaunis purkki - houkuttaa kokeilemaan! Kyllä se vain totta on, että pakkauksen ulkonäkö vaikuttaa aika paljon tuotteesta luotavaan mielikuvaan. Tekee heti mieli kokeilla. Tuote itsessään näyttää myös hyvältä. Se on tärkeää, että imeytyy nopeasti eikä ole tahmea. Lisää tuote-esittelyjä, kiitos!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on uuttakin tuote-esittelyä ehtinyt jo tulla :) ja lisää on luvassa. Tosiaankin, purkin ulkonäkökin on jotenkin ylellisen oloinen, että houkuttelee todellakin kokeilemaan. Eikä tarvinnut pettyä :)

      Poista
  4. Oriflmen tuotteethan on tunnetusti hyvälaatuisia, ja hinta-laatusuhden on kohdallaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta! Oriflamen tuotteet oli osa mulle jo entuudestaankin tuttuja vuosien takaa, mutta uusimmista ei ole mitään tietoa, vielä :) Aina olen tykännyt Oriflamen laadusta!

      Poista
    2. Ennen aikaan oli tuote nimeltä Ihmevoide, tai ainakin sanottiin niin...Purkki oli pieni pinkki ja tosi riittoisa - vieläkö mahtaa olla olemassa Oriflamella???

      Poista
    3. Kyllä on olemassa, jos tarkoitat Tender Carea...? ja luultavasti tarkoitat. Tästä tuotteesta on tulossa ihan ikioma postaus... tämäkin tuli testattua vähän ikäänkuin ääriolosuhteissa... odotas hetki, niin saat postauksen luettavaksi lähipäivinä!

      Poista
    4. Hei kuulostaa tutulta, Tender Care... se se varmasti oli, ja jos nään purkin, jos se yhtään on samanlainen, niin tunnistan kyllä. Sitä KAIKKI osti, se oli muistaakseni tosi suosittu tuote. Tosi kiva, jos saa siitä postuauksen!

      Poista
    5. Nyt kun laitoit tuon nimen, muistan myös sen purkin. Purkki näytti pieneltä, mutta se oli tosi riittoisaa! Tosi kiva, jos sitä vielä saa ja tuotetestaus olis kiva, miltä tuote nyt vaikuttaa. Itselläkin on samanlainen mielikuva, että se oli tosi suosittu tuote.

      Poista
    6. Nytpäs on postausta ilmestynyt Tender Caresta... ihan huipputuote ja pitäis löytyä jokaisesta kodista. Pelastaa paljon tilanteita :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)