19 maaliskuuta 2015

Ennen ja jälkeen - Swiss lashes

Tässäpäs tämä jo odotettu postaus tulee. Kuvat ei kauhean hääppöisiä ole, sillä ei ehkä ihan ollut sieltä kuvauskohteiden helpoimmasta päästä nuo omat ripset. Oikeasti ihan tolkuttoman vaikea saada kunnollisia kuvia ja ehkä kuvausahdistusta aiheutti vielä enemmän se, että en ihan justiinsa ole tottunut kuvaamaan meikitöntä naamaa.

Aloitin siis Swiss Lashes ripsiseerumin käytön kuukausi sitten. Lähtötilanne oli tämä:


Ripset oli alunperin ohkaiset ja aika hennot, pituutta ei kauheasti ollut ja ilman ripsaria niitä tuskin huomasi

Ensimmäiset merkit tuloksista huomasin jo puolentoista viikon käytön jälkeen. Silloin huomion kiinnitti ripsien vahvistuminen ja sen huomasi erityisesti ripsiä taivuttaessa. Jotenkin ne vain alkoi tuntumaan erilaiselta ja kaartuivat paljon paremmin kuin ennen.

Seuraavat muutokset huomasin meikatessa. Ripsaria tarvitsi laittaa paljon vähemmän kuin ennen ja ripset näyttivät heti ensimmäisen ripsarikerroksen jälkeen paljon tuuheammilta ja pidemmintä kuin ennen. Vähän kyllä yllätti itsenikin... Lisää muutoksia huomasin kun käyttöä oli takana kolmisen viikkoa, että en enää osaa käyttää eyelineria.... Ripset oli siis kasvaneet siihen malliin ja kaartuivat nyt jo luonnostaankin eritavalla, että jos laitoin tavalliseen tapaan rajaukset, onnistuin eyelinerilla sotkemaan koko ripset.... homma sai jo vähän koomisiakin piirteitä, kun eräänä aamuna tuskailin rajausten kanssa ja sain taas ripset sotkettua.... taisi siinä päästä suusta pari painokelvotonta, vessan oven pielestä kuului tuima, kohta 3 vuotiaan ääni; Äiti! ei nuin saa sanua....
Juu, anteeksi maalaisuuteni.... Sitten kyllä jo nauratti kun samainen pikkupojan ääni kysyy, että miks sun silmät on mustat.... No siksi kun äiti opettelee meikkaamaan uudestaan!

Kuukauden aikana ripset on paksuuntuneet etenkin tyvestä, hieman tummuneet, kasvaneet pituutta ja ennen kaikkea se mistä itse tykkään kovasti, ne tosiaan kaareutuvat luonnollisestikin paljon kauniimmin kuin ennen. 10+ siis tälle tuotteelle!

Tässä ripset kuukauden käytön jälkeen


Näissä kuvissa ripset näyttävät kyllä vaaleammilta kuin ovatkaan, mutta näissä näkyy aika hyvin se, kuinka paksut pirsistä on tullut etenkin tyvestä. Kadonneet on muuten myös ne kohdat, jotka olen onnistunut ripsien taivuttimella tuhoamaan. Aiemmin ripsissää oli koloja siellä täällä, mutta nyt ripsirivistö on aika tasainen.

Yksi kerron ripsaria ja ripset ottaa melkein aurinkolaseihin kiinni :D


Meikkaaminen on kyllä ihan julmetun nopeaa nykyisin, kun ei tarvitse ripsarin kanssa tuuskata kovin kauaa. Näppärästi rajaukset (nyt kun jo osaan ne laittaa) ja pikainen kerros ripsaria ja taas mennään.


Mitäs tykkäätte muutoksesta? Itse jatkan käyttöä edelleen ja katsotaan millaiseksi ripset muodostuu vielä pidemmällä käytöllä. Suosittelen kyllä tuotetta ihan jokaiselle. Seerumi parantaa kyllä vaurioituneetkin kohdat yllättävän nopeasti. Niinkuin ekassa postauksessa totesinkin omat silmäni on tosi herkät, mutta missään vaiheessa ei tuntunut seerumin käyttö ollenkaan, ei siis kirvelyä taikka kutinaa tai yhtään mitään. Aivan huippu tuote sanon minä!


sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Ripset näyttää kyllä todella terveiltä ja hyvinvoivilta. Tahtoisin itsekkin kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Vau, upea tulos! En edes tiennyt, että tällaiset tuotteet voivat oikeasti toimiakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä aika epäileväinen olin aluksi itsekkin, mutta kaikki epäilykset kaikkosi parissa viikossa. Aivan ihana tuote!

   Poista
 3. Mua on aina epäilyttänyt nämä ihmeseerumit, mut näköjään noi toimii :O ei varmaankaan kuitenkaan ehkä kaikki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markkinoilla on kyllä aika monenlaista tuotetta tarjolla ja en välttämättä uskaltaisi kaikkia lähteä edes kokeilemaan. Tämä kyllä on turvallinen ja erittäin mahtavaksi havaittu tuote, suosittelen :)

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)