09 maaliskuuta 2015

Kuulumisia ja kuvia

En edelleenkään jaksa lopettaa tämän ajan kulun ihmettelyä. Postauksiakin ois vaikka millä mitalla tulossa, osa jo luonnoksina ja osa päässä loistavina ideoina, mutta mitään ei tunnu ehtivän saada valmiiksi. Tai ehkä on tullut jo lievä postausähky ja vaatii taas oman aikansa, että saa pääkopan ideamarkkinat järkestettyä loogiseen järjestykseen, että kaikki ajatukset pääsevät ulos asti.

Päivät on menneet ihan tän arkihulabaloon pyörityksessä. Viime viikolla saatin paljon vieraita käymän ja siinähän ne päivätkin sitten hurahtivat ihan vilauksessa, no en moiti yhtään. Vieraat tuo aina ihanaa vaihtelua siihen normi arjen tylsyyteen.

Arkitreeniä... tulevaisuuden toivo tämäkin.... Pikkasen oli iso kypärä, kun meinas tyyppi päästä piiloon kokonaan, mutta nuoresta se on aloitettava, maalivahdin ura. Esikoinen hoksasi homman idean jo oikeasti yllätävän hyvin ja sählypallo tarttui aika näppärästi. 

Äiteen iltahommat.... aivot narikkaan ja vihdoin oon saanu lueskeltua kaikki jemmassa olleet lehdet läpi. Oon siis osannut ottaa jopa rennosti, hyvä minä!

Perjantain karkki/limukekkerit.... voi elämä minkä hulabaloon tämäkin aiheutti,
mutta ainakin pikkuväellä oli kivaa

Tämähän se oli suuri hitti omassakin lapsuudessa.... tosin musta kyllä tuntuu, että ennen pussista löyty monipuolisemmin karkkeja ja ennenkaikkea parempia.... tai sitte mulle on tullu vanhuus ja muistelen niiden olleen parempia....

Hih, räpsyttimet!
Ripsipäivitys siis nyt tässä vaiheessa. Ripsissä VAIN yksin kerros ripsaria ja kettuillessani valitsin vielä meikkivaraston huonoimman ja vanhimman ripsarin, jolla lopputulos ei todellakaan ole kummoinen... on ne vaan kasvaneet! 

Vielä ehdit sinäkin osallistua ripsiseerumin arvontaan.
Arvonta-aikaa on 17.3. saakka ja 2 onnekasta voittaa seerumin itselleen.
Osallistu TÄÄLLÄ


Nyt kutsuu taas muut hommat ja ulkoilemaankin on päästävä. Aurinko paistaa!!

4 kommenttia:

  1. Ihan jäätävät ripset! onks nois oikeesti vaan yks kerros ripsarii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan tosissaan on vaan yksi kerros ja kaikkein surkeinta ripsaria, joka vaan talosta löytyi :D Kyllä seerumi todella toimii!

      Poista
  2. Hihihh, on tuossa kypärässä ehkä hiukkasen viel kasvun varaa, mut onpahan jonkun salibandyjoukkueen tulevaisuus turvattu huipputason maalivahdin ansiosta. Ihana pieni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä siinä himpun verran saattaa olla kasvun varaa :D Meillä pojat ihan tohkeissaan maalivahtihommista :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)