25 maaliskuuta 2015

Hiusten huoltoa

Eilen koitti vihdoin se jo odotettu huoltopäivä. Aiemmin suunniteltu aikataulu pikkiriikkisen muuttui, mutta eilen pääsin istahtamaan BPhair Salonin penkkiin ja ihanan Iinan käsittelyyn. Hiukset olikin jo kovasti huollon tarpeessa. Oma hius oli sen verran reippaasti venähtänyt pituutta, että teipit kaipasi jo kovasti nostamista ja värikin oli jo päässyt haalistumaan, kuten alla olevista kuvista näkyy...


Tässä kuvassa valotus vielä hiukkasen hämää ja oikeasti tyvikasvu näkyi huomattavasti selkeämmin.

Hiukkasen on oma tukka venähtänyt pituutta ja teipit niiden mukana laskeutuneet jo reippaasti.

Aamupehko

Paniikkiponnarilla lähdettiin liikenteeseen

Oma tukka... ai jestas että tuntuikin ihan kaljulta taas olla hetki omalla tukalla. Kasvanut tuo kyllä oli, mutta niin onnettoman ohkainen. Taustalla muuten näkyy pieni osa BPhair:n "tukkaseinästä", aivan mieletön valikoima, josta löytyy takuulla jokaiselle jotain.  Mun lempipuuhaa onkin värin vaikuttaessa omassa tukassa, katsella vain tuota seinää... Ihan jäätävä määrä eriväristä hiusta, joista voi kehitellä aivan upeita yhdistelmiä.... Onkohan mulle iskenut parantumaton hiusrakkaus?


Väriä päähän

Lopputulos <3 Värit jälleen kerran ihan nappiin ja lopputulos on jotain, jota ei voi kuin rakastaa.


Pakollinen vessaselfie...


Tästä näkyy parhaiten oikeastaan se, kuinka paljon tuota tukkaa on.
Nyt on teipitkin ojennuksessa ja tuntuu taas niin hyvältä.
Teippien ja tukan määrästä voisi äkkiseltään ajatella, että tuo ei voi tuntua hyvältä päässä, mutta kyllä se vain tuntuu. Sitä ei edes huomaa kun kaikki on tehty oikein ja ammattitaidolla.

Eniten tässä tukassa rakastan näitä värejä. jokaisessa valossa tukka näyttää vähän erilaiselta ja
kampauksilla pystyy vielä korostamaan eri värejä. Kaupauksista onkin tulossa lähipäivinä ihan oma postauksensa ;)

Mukaan reissulta lähti myös minulle entuudestaan aivan outo tuotesarja, jota pääsen nyt hiuksiin testailemaan. Näistäkin on tulossa ihan oma postaus, kunhan ehdin sarjan kunnolla testata.

Tässä vaiheessa ihan supermahtavan suuret kiitokset Iinalle hiusten huollosta ja aivan huipusta palvelusta <3 Lopputulos on upea ja en malta olla hehkuttamatta sitä, kuinka ihana tunne on se kun istahtaa huippuammattilaisen käsittelyyn. Pala taivasta maan päällä ja pieni nautinnon hetki siihen äiti-ihmisen arjen pyöritykseen.

Oulun ja lähialueiden lukijat; Jos kiinnostaa huipputason hiustenpidennykset tai muut kampaamopalvelut BPhair Salon ja Iina saa minulta arvosanaksi täyden kympin
(enemmänkin antaisin, jos arvosana-asteikko riittäisi)! ;)
Kilautappas Iinalle ja varaa aika; 044-7277513


Käykääpäs muuten kurkkaamassa ja tykkäämässä Facebookissa BpHair Salon -sivusta
ja BPhair hiustenpidennykset -sivusta, pysytte ajan tasalla uusista jutuista ja mahdollisista tarjouksista.


PS. ehdittiin siinä huollon aikana Iinan kanssa kehitellä ihan uusia kujeita, mutta pidämpä teitä vielä jännityksessä mitä tulossa ja palataan tähän asiaan ensi viikolla.... ;) en ehkä malta odottaa....


sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Upealla naisella upeat hiukset! Haluisin itsekkin kesäksi pidennykset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 BPhairia suosittelen enemmän kuin lämpimästi, jos pidennyksistä olet kiinnostunut. BPhairia käyttäviä kampaamoita on ympäri suomen ;)

   Poista
 2. Kuinka oot päätynyt just tuollaiseen väriin? Näyttää tosi hienolta, mut ei todellakaan kävisi ensimmäisenä itsellä mielessäkään... en siis itse uskaltaisi kokeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä olekkaan päätynyt tähän itse. Alunperin kun nämä pidennykset laitettiin, tuumasin penkkiin istuessani BPhair:n Annelle, että tee mitä tykkäät :) Suosittelen lämpimästi luottamaan siihen kampaajan ammattitaitoon, se on aika usein se parempi ammattitaito, kuin se oma mielikuva hyvännäköisistä hiuksista. Mä oon ehkä superonnekas siinä, että kun kampaajan penkkiin istahdan, luotan 100 % siihen, että lopputulos on upea, vaikka enhän tätäkään tukkaa nähnyt ennen kuin valmiina ;) Luota ammattitaitoon ja anna mennä :)

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)