11 toukokuuta 2015

New hair

Lauantaina tuli pienimuotoinen extempore lähtö BPhairin Annen käsittelyyn. Aiemmin jo oli puhetta, että Annella on sotasuunnitelma valmiina mun varalle eli taas nokka kohti uusia seikkailuja ja sokkona kampaajan penkkiin. Tämähän on alkanut käydä jo ihan perinteeksi, että Anne poistaa peilit ja tekee ihan mitä tykkää. Tälläkään kertaa ei ollut mitään aavistustakaan, mitä Anne oli mun varalle suunnitellut ja hyvä niin. On oikeasti ihan mielettömän mahtavaa ja jännittävää, kun ei oikeasti tiedä yhtään mitä on tapahtumassa. Viimeinen havainto peilikuvasta on siinä vaiheessa kun edelliset pidennykset poistettiin.

Tässä siis lähtötilanne

Kotona lähtiessä napattu kuva haalistunesta väristä


Pidennykset poistettuna. Olipa tukka taas venähtänyt pituutta aika reippaasti

Kyllä taas tuntui, että ei ole enää yhtään mitään päässä kun pidennykset poistettiin. On se niin onnettoman ohkainen tuo oma hius. Tämän kuvan jälkeen näin peilikuvani vasta siinä vaiheessa kun operaatio oli selvä. En vaan tässä vaiheessa osannut edes villeimmissä kuvitelmissanikaan aavistella mitä ihmettä Anne oikein suunnittelee. Kuljeskelin vain väriaineet päässä ja pyörähtelin välillä pesupaikalla... Jännää!!

Sen verran Anne välissä kertoi, että päässäni on tätä aika uutta tuotetta Olaplexia. Nimeltä ja muutamista kuvista tämä tuote oli minulle tuttu, mutta muuten minulla ei ollut harmainta aavistustakaan mistä oli kyse. Kyseessä on siis ihan uudenlainen innovaatio, jota käytetään hiusten kemallisten käsittelyiden yhteydessä, kuten värjäys ja vaalennus. Tuote korjaa, vahvistaa ja suojaa hiusta ihan uudella tavalla. Olin tosiaan Olaplexista kuullut nimeltä ja nähnyt joitain ennen ja jälkeen kuvia, mutta jännityksellä odotin mitä tapahtuu omille hiuksilleni.

Aika vilahti ihan hujauksessa kun saa niin rautaisen ammattilaisen käsittelyssä olla. Täydellistä rentoutusta näin kotiäidille ja tuon lauantaipäivän voimalla jaksaa taas vaikka mitä.

No sitten värien ja hoitojen jälkeen tuli se hetki kun Anne marssitti minut peilin eteen.
Arvatkaa meinasinko pyörtyä?  En ihan tiennyt, että itkisinkö onnesta ja ihastuksesta vai ratkeanko liitoksistani ihan täysin. Lopputulos oli sanalla sanoen UPEA!


Oon aina ihaillut tälläisia tyvestä hieman tummempia viileän vaaleita hiuksia,
En vaan ikinä uskonut sellaisia saavani ja nyt minulla todellakin on sellaiset.
Ilman Olaplexia tämä operaatio ei olisi ollut edes mahdollinen. Nyt kun olen lauantai-illasta saakka omaa hiusta sormissani pyöritellyt, voin täysin rehellisesti sanoa, että hius tuntuu näin hurjan värimuutoksen jälkeenkin huomattavasti terveemmältä kuin ennen tätä operaatiota! Ihme aine, jota suosittelen kyllä teille jokaiselle. Olaplexistä voit lukaista lisää täältä ja Oulun alueella asuvat nyt tietävät, että BPhair Salon tarjoaa nyt Oleplexhoitoja ja -värjäyksiä. 

Nyt kokonaisuus on aivan upean silkkisen pehmeä. BPhairin huippulaatu yhdistettynä tähän Olaplexin kanssa tehtyyn vaalennukseen takasi kyllä niin uskomattoman lopputuloksen, että sana täydellinen on alikanttiin sanottu tässä tapauksessa. Ihan uskomatonta! Voisitteko kuvitella  jonkun rehellisesti sanovan, että todella raju vaalennus olisi tehnyt hiuksesta terveemmän tuntuisen?
Minä voin nyt Olaplex vaalennuksen jälkeen! Väri on toteutettu SIM:n korkealaatuisilla väreillä.
Itse tykkään näistä väreistä todella paljon ja ainakin minun hiukset on myös tykänneet :) Värien korkean laadun kyllä huomaa hiuksessa ja tuo minun aiempi värikin oli tehty SIM:n väreillä ja vaikka kyseessä oli noin erikoinenväri, se pysyi hiuksessa hyvänä aivan uskomattoman pitkään. Yksi todella tärkeä asia, SIM on suomalainen tuote!

Nämä kuvat on napannut Anne, sillä itsehän en voinut sokkona mitään kuvata.... :)

Ennen, välivaihe ja lopputulos!


Mitäs tykkäätte muutoksesta? :)
En voi muuta kuin nöyränä kiittää ja IHAILLA Annen jäätävän rautaista ammattitaitoa ja BPhair:n uskomatonta laatua. Kiitos Anne jälleen kerran mahtavasta päivästä :)


****


On Saturday came the surprising departure hairdresser. BPhair's Anne had planned for me a makeover and I myself did not know at all what is coming. Anne removed the mirrors and I did not see this any time at all for what she did. The only thing huh told me, was that my hair was new hair care innovation Olaplex.

After several color and treatment Anne gave permission to go in front of the mirror. Can you believe that I almost cried with delight. I've always kind of ihallut at the base a little darker, a cool blonde hair. Olaplex Without treatment, this deformation would not have been possible. Now, my own hair is healthier than before this dramatic lighten.

Now the hair is perfect! BPhair's really high quality and great color, I'm so happy! 
The hair is like soft silk. 

Are you the hairdresser?
If you are and you are interested in really high quality hair extensions, please contact BPhair, they serve also in English, info@bphair.fisis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä
contains partners advertising links

8 kommenttia:

 1. Mieletön muutos!!! Aivan upeat hiukset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itsekkin tästä ihan mielettömästi <3

   Poista
 2. Uskomaton muutos! Itsellä aika tumman ruskeeks värjätyt hiukset ja haaveilen vaaleista.... Onnistuiskohan kui helposti/uskaltaisko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä oman kampaajan luona kysymässä aina ensin, mutta uskoisin kyllä että onnistuu :) Tuo Olaplex oli kyllä aivan huikea kokemus, vaikea edes uskoa kuinka uskomaton aine on kyseessä :) jokatapauksessa suosittelen kokeilemaan vaikka värin freesauksen yhteydessä, vaikka ei kovin radikaalia värimuutosta tekisikään :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää :)!! Oulusta myös, ja suunnitteilla kokeilla Olaplexiä. pitäis taas tukka värittää :)! Minkä hintainen oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Hinta riippuu aina vähän siitä, mitä ollaan tekemässä. Olaplexistä tulee värjäykseen lisähintaa n. 20-50 euroa sen mukaan mitä ollaan tekemässä. Otappa yhteyttä BPhair Salon ja sillä Raution Iina osaa vastata kysymyksiin ja osaa arvioida hinnankin tarkemmin. Minulta tuo Olaplex saa kyllä niin huikeen arvostuksen, että suosittelen sitä kyllä ihan jokaiselle! ja Iina saa kyllä myös minulta kovat hatunnostot ammattitaidostaan, että suosittelen kyllä lämpimästi kääntymään hänen puoleensa :)

   Poista
 4. Hi dear and thank you very much for your friendship on Fashion Blogger Association. I’m very happy!!! So beautiful work my dear with your hair!! Have a nice day, kisses,
  Eni

  Eniwhere Fashion
  Eniwhere Fashion Facebook

  VastaaPoista
 5. Vau!!!!! Mieletöntä! Tuo väri on tosiaan aivan ihana :)

  VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)