02 toukokuuta 2015

Vappu

Vappu on tässä talossa sujunut rauhallisesti, kuten ennenkin. Vappuaattona aamusella hoideltiin kauppa-asiat ja lopputuloksena oli iltapäivälä lievässä sokerihumalassa riehuvia naperoita. Edellisenä päivänä koristeltiin vähän taloa vappujutuilla ja vappuaattona askarreltiin vielä naamareita.
No hauskaa oli kyllä jokaisella. Isukkikin osallistui askarteluun tekemällä oman naamarin... no lopputulos on sen verran k-18 luokkaa, etten täällä tohdi kuvaa julkaista :D

Tässä pieni kuvakooste meidän vappujutuista.

Naamarijuttuja. Ihan itse tekivät pienellä äidin ja isän avustuksella.

Palloja... pakkohan ne oli ostaa kun niin hartaasti näitä toivoivat.... Ihan sikamaisia hintoja kyllä tyypit kiskoo näistä, mutta pakko mikä pakko. No vaikka hinta oli mun mielestä ihan hillittömän kova, niin sen arvoinen oli kyllä lasten riemu, kun pallt kotiin yllätyksenä toin. En kertonut lähteväni vappujuttuja ostamaan, vaan luulivat minun menevän ainoastaan ruokaostoksille. Hyvä oli yllätys ja ilmeet sen mukaiset!



Mä en voinu vastustaa kiusausta.... muistu jotenki oma lapsuus mieleen, kun näiden hyrrien kanssa piti laukata pitkin pihaa jokaisena vappuna. Pakko oli antaa perinteen jatkua :)



Eilen syötiin niin, että meinasi taju lähtee. Listalla oli vielä nakkia, kanaa ja riisiäkin,
mutta skippasin itse ne, sillä oisin sillä syöntimäärällä joutunut varmaanki sairaalaan :D
Mut hyvää oli... uhkasinkin että elän seuraavan viikon tuon grillilohen ja pulledporkin voimalla.


Kaikenkaikkiaan kiva vappu ihan kotosalla vietettynä. Mullakin on kuulo edelleen tallella, vaikka pari ilmapalloa on räjäytetty ihan korvan juuressa. Tänään suunnataan ulkoilemaan, näyttää ilmasta tulevan kivan näköinen. Eilen oli niin järjetön tuuli, että ei juuri huvittanut ulos lähteä ja iltapäivällä saatiinkin ihan urakalla vettä taivaalta. Mukavaa Viikonlopun jatkoa jokaiselle ja toivottavasti vappuhulinat on teiltäkin sujuneet hyvin :)

4 kommenttia:

  1. Oh, hyrrät, miten nostalgista! Mukavan oloinen vappu ollut teillä :)

    Tässä on syy heliumpallojen korkeisiin hintoihin: http://yle.fi/uutiset/vappupallojen_helium_uhkaa_loppua_maailmasta/7956737

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva on kyllä vappu ollut, toivottavasti sielläkin :) Nuo hyrrät oli kyllä aina niin ihania, tuli niin kaikki omat muistot mieleen :)

      Poista
  2. Samoin, muistan nuo hyrrät ja sullaki muistan nuo hyrrät - ne on ikuisesti ollu lasten mieleen!! Kyllä sitä vappua pitää lasten kanssa kuiten vähä juhlistaa, vaikka kaikki maksaa paljon, mutta kyllä se sinne mielen päälle jättää mukavat muistot lapsille. Rauhallinen vappu flunssan kourissa myös täällä - se naista väkevämpi juoma oli Panadol Hot maustettuna hunajalla...ja päätä tyynyyn aikaisin. Että niissä merkeissä. Mutta kyllä sitä vielä kerkiää tuonne pihalle siivoileen, kunhan tästä tokenee! Tänään näyttää tosiaan tulevan parempi ilma kuin eilen, ei paista aurinko, mutta ei tuulekaan niinkuin eilen, eli: ainakin happea haukkaamaan päivemmällä. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssan yritystä on ollut vähän itselläkin, mutta toistaiseksi ei ole tullut päälle asti... on ne lasten riemut sen verran arvokkaita, että äkkiä kyllä unohtui itseltäkin ne taivaalliset hinnat. Muistoja kertyy ja jospa jatkavat joskus hamassa tulevaisuudessa perinteitä omille lapsilleen :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)