30 toukokuuta 2015

Volyymiripset

Vihdoin viimein tautikierre on melkolailla selätetty ja pääsin torstaina pitkästä aikaa BPhair Salonin Iinan käsittelyyn. Mehän sovimme jo edellisten ripsienlaiton yhteydessä, että seuraavan huollon yhteydessä laitetaan volyymiripset. No tämän sairastelun takia en sitten päässytkään huoltoon juuri sopivalla hetkellä, niin nämä ripset alettiinkin laittaa sitten ihan alusta. Edelliset ripset kyllä pysyivät aivan kauniina aivan uskomattoman pitkään. Olin jotenkin varautunut, että jo kovasti aikaisemmin olisivat olleet huollon tarpeessa, todella hyvinä kyllä pysyivät, että yllätyin ihan kunnolla.
Omissa ripsissäni en huomannut yhtään mitään eroa aiempaan kun pidennykset oli lähteneet pois.
Ei siis mitään vaurioita taikka kauhutarinoita ripsettömistä silmistä. Miettikääpäs siis tekin tarkkaan missä ne ripset laitatatte :)

Mutta nyt näihin uusiin räpsyttimiin....

Homma tosiaan aloitettiin ihan alusta. Volyymiripsethän voidaan alkaa tehdä tosiaan huollon yhteydessä jo olemassa oleviin klassisiin ripsiin. Hommaa siis ei aina tarvitse aloittaa ihan alusta.

Tässä lähtötilanne


Onhan ne ihan onnettomat nuo omat ripset. Oli muuten aivan äärimmäisen haastavaa laittaa ekaa kertaa ripsaria niiden edellisten pidennysten jälkeen, en mä enää osannut :D


Aika huikea muutos, vai mitä? ja hiukkasen bling blingiä mukana myös :)


Itse oon ihan totaalisen rakastunut näihin. Suurin ero klassisiin ripsien pidennyksiin on se, että nämä ovat vielä ns. kevyemmät tai siltä se ainakin tuntuu. Volyymiripsethän on ihan samanlaista materiaalia kuin klassisetkin, mutta yksittäinen ripsi on ohuempaa ja näin niitä voidaan laittaa enemmän kuormittamatta kuitenkaan omaa ripseä.

Juuri sopivan näyttävät ja just sopivan näköiset mun silmiin. Iina näytti jälleen rautaisen ammattitaitonsa. Minullahan ei ollut taaskaan mitään erityistoiveita taikka vaatimuksia siitä, millaiset ripsien pitäisi olla ja Iina saikin suunnitella homman ihan niinkuin parhaaksi näki, ja lopputulos on jälleen kerran upea! Nämä minun ripset tehtiin D-kaarevuudella, joka on siis kaikista kaarrevin.

Näin kesää vasten nämä on kyllä ainakin minun ja luulempa että monen muunkin naisen arjen pelastus. On niin ihana kun ei lämpimämmillä ilmoillakaan tarvise murehtia valuvista ripsareista ja aamut ovat ne parhaimmat... se on 5 minuuttia ja oot laittanut itsesi lähtövalmiiksi.

Kiitos Iina jälleen kerran <3

Muistattehan muuten, että teille lukijoille on edelleen voimassa -15% alennus ripsistä, kun tilaatte aikaa Iinalle, muistakaa mainita Clivianna, niin saatte tämän alennuksen käyttöönne. Kannattaa hyödyntää nyt, sillä kesällä on varmasti paljon juhliakin vielä tulossa...
Iinan tavoittaa siis BPhair Salon:sta ja suora ajanvarausnumero Iinalle on 044-7277513

2 kommenttia:

  1. Hei paljonko maksoi volyymiripset? :) Tosi nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään itsekkin näistä ihan hirveästi :) 160 on uudet volyymiripset. Jos Oulun lähialueelta oot niin Iinalta saa tosiaan 15 % hinnasta pois kun, mainitsee aikaa varatessa tuon Clivianna -koodin :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)