06 toukokuuta 2016

Uutta kesään EMP:ltä

Tämä postaus on saanut odottaa ja odottaa... Pääsin taas valitsemaan EMP:ltä muutaman mieluisen vaatteen ja päädyin valitsemaan kesään sopivia yksilöitä, ihan senkin vuoksi, että vaatekaappi todella tarvitsi täydennystä kesävaatteiden osalta. Ei tarvinnut taaskaan EMP:n valikoimiin pettyä. Joka kerta se valikoima jaksaa yllättää ja sieltä löytyy todella ihania juttuja, jotka sopii ihan jokaisen päälle, iästä riippumatta. Se miksi tämä postaus on joutunut odottelemaan, on ilmat! Paketti tuli minulle jo aikoja sitten, mutta ei juuri huvittanut alkaa kuvaamaan kesävaatteita lumihangessa.... pääsiäisen aikaan kun vaatteet tilasin, täällä todellakin oli vielä lumi maassa.

No nyt oli ilmakin kuin morsian ja lämpöä (+18 astetta varjossa tänään) ja aurinkoa riitti, joten tässäpä siis tulee muutama ihanuus esittelyyn.

R.E.D by EMP t-paita ja Poizen Industries EVE Legginsit






Tätä ei valitettavasti ole saatavana enää punaisena, mutta harmaana löytyy kyllä.
Paita on ihan supermukava päällä ja syy sille, miksi valitsin juuri tämän on se, että paita toimii niin housujen, caprien, shortsien kuin hameenkin kanssa. Asusteilla muokkaamalla ja hameen kanssa toimii vaikka juhlissakin. Monikäyttöinen siis eli ei ole niitä yksilöitä, joita käytetään kerran päällä ja sen jälkeen ne lojuu vuosikaudet kaapin perällä. Paidassa on sivuilla kivat rypytykset, jotka tekee alaosasta istuvan. Muuten paita on väljä ja rento. Jujunahan tässä paidassa on nuo aukot hartioissa, jotka kyllä oikeasti toimii loistavasti.

Noissa Poizen Industries Leggareissa ihastuin noihin rusetteihin ja sivujen satiininauhaan.
Peruscaprejahan löytyy jokaisesta kaupasta vaaterekit pullollaan, joten tartuin heti näihin.
Näiden hankinnalle ei sen kummempia perusteluja ole, niissä vaan oli "sitä jotain".
No, ei tarvinnut pettyä näihinkään, sillä päällä nämä on enemmän kuin mukavat, istuvat päälle hyvin ja ovat sen verran ohkaista materiaalia, että takuuvarma kesän lempivaate!

KUROTTU PAITA



Lyhythihainen, ihanan keveä materiaali, kivat rypytykset sivuilla, upeasti laskeutuva kaulus, täydellinen istuvuus ja ihana päällä. Tässäpä tämän paidan plussat! Miinuksia ei sitten olekkaan!
Ihan ykköshankinta kesää ajatellen.

Näiden lisäksi tuli vielä normaali, perus TANK TOP
Vaatekaappi on jo pitkään huutanut tuon mallin puuttumista ja nyt se sitten löytyi.
Sopivan väljä malli ja laskeutuva materiaali. Nappi hankinta joka toimii myös niin monessa tilanteessa.




Pääsiäisen aikaan kun tilausta tein, oli vielä kaupanpäällisiä jaossa ja sieltä tuli astetta erilaisempi pääsiäispupu t-paita :D. EMP:llä on se mahtavaa, että AINA on joku tarjouskampanja menossa, tai mahdollisesti saa kaupanpäälle jotain tai muuta vastaavaa. Arvontoja on koko ajan ja ties mitä.
Siinä on kyllä verkkokauppa, jossa on 24/7 täysi ROCK päällä.



Tällaiset hankinnat siis tällä erää, mitäs tykkäsitte?


sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä
tuotteet saatu blogin kautta


4 kommenttia:

  1. Tuo punainen paita on aika herkku, harmi jos ei enää saa muuta kuin harmaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuo on kyllä herkku, kannattaa seurailla EMP:n uutuuksien sivua, josko vaikka jotain vastaavaa tulee eteen ;)

      Poista
  2. Voi, tee enemmän asupostauksia! Ihan mahtavaa, kun on vaatteelle kunnon kuvaukset ja perustelut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäsit! On mulla ollut suunnitelmissa, että tekisin postausta ihan mun normi arkivaatetuksesta, mutta nähtäväksi jää milloin sellaisen saan aikaiseksi. Tuo kameran edessä oleminen ei ehkä oo ihan mun parasta alaa :D No oon, mä vuosien varrella jo vähän siihen tottunu, mutta en tarpeeksi :D

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)