25 tammikuuta 2017

Keskiviikon turinoita

Tänään on ollut vähä sellainen laiskotuspäivä. Ehkä siksikin on tullut otettua vähän rennommin, kun tänään on ollut vapaapäivä kerhoista ja ainoa muistaminen on ollut esikoisen sukset ja monot aamulla. Arvatkas mitä mä oon tässä päivän mittaan tehny...
Oon selaillu läjäpäin vanhoja kuvia ja näitä blogin tekstejä ihan alusta aina tähän päivään asti.


Tällä hetkellä kun tuulee tolkuttomasti ja välillä tulee luntakin vaakasuorassa...
huomenna plussakelit TAAS... mää niin ootan jo kevättä!!


Tuossa kun nuita vanhoja tekstejä on lueskellut ja selaillut, niin kyllä sitä vaan voi ihmetellä kuinka sitä ihminen muuttuu vuosien saatossa ja kuinka monesta sitä on selvitty. Vaikka teksteissä ei tietenkään suoranaisesti mitään henkilökohtaisuuksia ollakkaan puitu, niin itse niitä lukiessa muistaa aina kulloisenkin elämäntilanteen ja siitä herää ehkä öbaut miljoona ajatusta. Samalla tiirailin postausten kävijämääriä, niin edelleen kärjessä keikkuu juttusarja mun elämänmuutoksesta.
No sehän tavallaan on aina ajankohtainen aihe ja toivottavasti siitä on moni saanut apua itselleen tai ainakin edes himpun verran rohkeutta alkaa muuttaa omaa elämää.

On see vaan tää blogihomma harrastuksena melkoisen terapeuttinen juttu! Sitä ei ehkä monikaan miellä sellaiseksi, mutta sitä se on. Kun monenlaisissa mielentiloissa tekstejä kirjoittelee, niistä aina jää jotain sinne aivosopukoihin pyörimään ja niitä tietynlaisia ongelmatilanteitakin tulee alitajuisesti ratkottua näiden tekstien kautta. Mielenhuoltoa siis tämäkin ja suosittelen kyllä jokaiselle. Jos nyt ei halua välttämättä julkisesti bloggailla niin kirjoittaminenhan onnistuu ihan yksityisestikin, pääasia kunhan kirjoittaa.

Tuossa samalla tulin miettineeksi sitä, kuinka tämä blogimaailmakin on näiden vuosien saatossa muuttunut ihan järkyttävästi. Monessa on itsekkin tullut oltua mukana, nykyisin ehkä hivenen tarkemmalla harkinnalla kuin ennen. Aika mielenkiintoinen saisi olla yhteistyöehdotus, jos meinaisi minut mukaan saada. En tiedä johtuuko tämä siitä, että lähes jokainen mun seuraama blogi on muuttunut niin kaupalliseksi, että itse on tullut jotenkin lievä kiukku sitä kohtaan ja monta todella laadukastakin blogia oon jättänyt sen vuoksi seuraamatta, kun on laatu laskenut kuin lehmän häntä sen muuttuessa pelkästään markkinointikanavaksi. No kukin tavallaan, mutta itse olen tullut tosiaankin tosi kriittiseksi vähän kaiken suhteen. Koskaan ei tietenkään pidä sanoa Ei Koskaan...


Muksut nukkuu niin mitä tekee äiti... no bloggaa, lukee hömppälehtiä ja syö turkinpippureita...
Kuva muutaman vuoden takaa :D Enää en juuri  lehtiäkään lue enkä oo muistanu syödä ees turkinpippureita, hitto kun alkoikin tehdä mieli...


Yks toinen huomionarvoinen seikka tuli tuossa postauksia selatessa mieleen, että kuinka tuo oma kirjoitustyylikin on muuttunut tosi paljon. Jotenki tuli itselle ainakin tunne, että nykyisin mennään vähän tällaisella mitään sanomattomalla linjalla. Ennen kirjoittelin jotenkin iskevämpiä tekstejä ja ehkä jotenkin suorempaa... tai en minä tiedä, ehkä mä vain kuvittelen, mutta oonkohan mä tullu vanhaksi tai jotain? :D No kukapa muu sen tilanteen muuttaisi, jollen minä itse.... ans kattoo ny kuin käy... luonnoksissa ois odottamassa useampikin postaus, jotka on vähän sellaisia erityyliin kirjoitettuja, joista varmaan ehkä herneitäkin saattaa nenuun mennä... pitäisiköhän nuo paukaista ihan julkaisuun asti?


Huomenna onkin sitten tiedossa melkoisen extreme-päivä. Auto on huollossa ja kuinkas ollakkaan, se ois pitäny olla valmis ehkäpä tänään iltasella, mutta kuinka ollakkaan, eihän se valmis ole.... ei alkuunkaan. Tämä sitten tietää sitä, että tossua laitetaan urakalla toisen eteen ja hoidetaan kerhoilut ynnä muut kauppareissut kävellen... no matkathan ei sinänsä ole todellakaan pitkiä, mutta kun saman reissun kävelee 8 kertaa niin kyllä siinä kertyy ihan kivasti tassuteltavaa ja tähän sitten kaupassa käynti luonnollisesti lisäksi ja jos vanhan merkit paikkaansa pitää niin mikäänhän ei luonnollisesti mene käsikirjoituksen mukaan eli ylläreitä on varmasti luvassa ja siitä saadaan lisää askelia.
Rannekkeesta luultavasti illalla savu nousee jo....

Jaaha, se alkaa pienemmällä väellä volumet kohota sellaisille tasoille, että parempi mennä erotuomariksi ennen kuin suurempia kriisejä ehtii aiheutua. Mukavaa keskiviikkoiltaa teille kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)