06 tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäiset kuulumiset

No niin, nyt on joulut ja uudet vuodet saatu vietettyä (ONNEKSI). Aina se menee niin, että ennen joulua ihan tohkeissaan alkaa laittamaan joulukoristeet ja valot ja kun uusi vuosi on vihdoinkin ohi, on saatava heti kaikki pois silmistä ja koti arkikuosiin. Mulla se on aina menny niin, ennen joulua ootan innolla pyhiä, mitä lähemmäksi ne tulee alkaa tympimään ja kun ne on ohi niin ootan arkea kuin joulua :D

Jouluaatto me vietettiin mummilassa isolla porukalla ja pukkikin käväisi tietenkin.
Syötiin ihan jäätävästi ja jouluateria oli niin erinomainen, että täydet pisteet kokkaajille <3 KIITOS!








Sininen hetki


Lapset sai ihan jäätävästi lahjoja ja vähän keskusteltiinkin siitä, että liekköhän tuo pukki jo vanhuuden höperöyksissään tuonut useamman paketin väärään osoitteeseen... ei kai ne niin kilttejä oo olleet :O

Uusi vuosi meni osittain samassa osoitteessa kuin joulukin. Käytiin täällä meidän kylällä katsomassa iso ilotulitus ja olihan se hieno, meillä kun kunta täyttää 150 vuotta niin juhlavuosi avattiin käyntiin aika näyttävästi. siitä sitten suunnistettiin pienen mutkan kautta taas mummilaan raketteja ampumaan.





Lapset oli mielissään ja niin me aikuisetkin.  Sittenhän siinä kävikin niin, mummi vähän vihjaisi, että josko lapset jäisikin yökylään ja siitähän seurasi sitten: "Äiti, äiti, Isi, Isi, SAAHAANKO? SAAHAANKO? no sinnehän ne jäi enemmän kuin mielissään :D

Mutkan kautta sitten itse ajeltiin kotiin ja ilta vierähti ihan kotosalla mukavassa seurassa.
Nuorimmainen tuli kotiin seuraavana iltapäivänä, mutta nämä kaksi vanhempaa vauhtihirmua, varmaan muuttaisivat kokonaan mummilaan jos ois mahdollista :D No kipaisin minä ne hakemassa kuitenkin sitten seuraavana päivänä ja autossa tuli heti kommenttia, että Miksi sää nyt jo tulit?
Siinä aika tarkka vastaus siihen, että kuin paljon siellä tykkäävät olla :)

Eilen tuossa otin ja keräsin joulun varastoon ja nakkasinkin tuonne pakkaseen kaiken kämpästä irti lähtevän, nyt on arki tervetullut saapumaan! Saas nähä mitä kaikkea se vuosi tuo tullessaan. Jotenkin oon ennen aina suunnitellut ja ajatellut asioita ties kuinka pitkälle, mutta nykyisin oon jo melkein oppinut elämään sen mukaan, että katellaampa hetki kerrallaan mitä eteen tulee. Liikaa kun suunnittelee, niin rupeaa vaan stressikäyrät nousemaan pilviin ku mikäänhän ei tunnetusti mene elämässä suunnitelmien mukaan.

Täällä blogin puolella sentään vähän harrastan tuota suunnitelmallisuutta ja tulossa on ainakin postausta hyvinvointiin liittyen ja tuohon vehnättömyyteen vähän päivitystä ja muutamia muitakin postauksia on tulossa, joita vähän harvemmin minulta on nähty. Näin vuoden alkuun fiksailin TAAS vähän ulkoasuakin, jotenkin se omaakin mieltä piristää se pinikin muutos aina. Yhteistyökuviot oon jättäny tarkoituksella ihan minimiin, mutta jos tässä vuoden mittaan jotain erityisen kiinnostavia juttuja eteen tarjotaan, niin ainahan sitä voi harkita, mutta todellakin, tarkkaan harkitaan nämä jutut.


Mutta pidemmittä puheitta, Ihanaa alkanutta vuotta jokaiselle lukijalle.
Tehdään tästä vuodesta taas entistä parempi ja muistetaan elää hetkessä, päivä kerrallaan ja nautitaan jokaisesta pienestäkin onnen rippeestä :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)