06 lokakuuta 2011

Jaaha... ja taas mennään

Voihan vitamiini, että tämä elämä voikin olla mielenkiintoista... Kun yhdessä hetkessä lämpimikseen kuvittelee, että juu, kyllähän se aurinko sinne risukasaankin paistaa niin jopas alkaakin taas tulemaan sitä ihtiään niskaan...
ja mistäkö syystä? No ihan oman mielikuvituksen tuotteena luonnollisesti :D
Eikö sitä tähän ikään mennessä ole niinkään yksinkertaista asiaa oppinut, että sitä mielikuvitusta kun ei pidä ihan täysillä valloilleen päästää? No ei ole oppinut ei! Tunnustan olevani niin luupää kuin vaan olla voi!

Mielikuvitus heittää välillä sellaista häränpyllyä, että sillä menolla se maailmanloppukin tulee varmaankin heti huomen aamulla klo 8.00. No ehkäpä sitä ei tarvitsisi olla niin herkkänahkainen kaikesta, mutta minkäs teet, kun on siunattu adhd:sta kärsivällä mielikuvituksella... sen kanssa on vaan opittava elämään ja suunnattava sen käyttö johonkin aivan muualle kuin jokapäiväiseen elämään. Ehkäpä tässä pitäisi harkita kirjailijan uraa ja päästää se mielikuvitus sitä kautta valloilleen :D No ehkäpä ei, taitaisi tulla sen verran lennokas romaani, että ei uskaltaisi edes kustantajille sellaista ehdotella... Pysytään siis kuitenkin vielä tämän blogin parissa!

Onneksi sitä luonnetta riittää siihenkin, että osaa kuitenkin nauraa itselleen ja omille hulluuksilleen :)
Tilanteiden ollessa päällä siihen ei toki kykene, mutta pienen hetken kun asiaa jaksaa miettiä,
alkaa väkisinkin naurattamaan, kuinka älytön sitä voi ihminen olla. No sitten tietenkin tästä ihmismassasta löytyy nekin yksilöt, jotka tosikkoina kulkevat tämän elämän läpi ja leimaavat meikäläiset suunnilleen yhteiskunnalle vaarallisiksi, koska osataan pitää hauskaa ja ihan oman itsensä kustannuksella ja täysin selvin päin ;) Eipä siihen hauskan pitoon sitä alkoholia tarvita, kun luonne vain on oikea ja ajatusmaailma sen verran lapsenmielinen, että hauskuutta ja hulluutta riittää ihan omiksi tarpeiksi jo muutenkin!

Eli vaikka takapakkiakin tässä oman elämän projektissa on tullut, on jälleen yksi asia niiden opittujen listalla ja tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin pilke silmäkulmassa... Ehkäpä nämä uudet opitut asiat ajavat sitä tulevaisuutta kohti niitä vielä toteutumattomia haaveita ja sitä elämää ja elämän tyyliä, joka tässä kaiken tavoitteena on. No täytyy tunnustaa, että omalle "kaikki-tänne-heti" luonteelle tämä pikkuhiljaa asioissa eteneminen, on välillä aivan tavattoman vaikeaa, mutta ehkäpä se siitä... vielä jonain päivänä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)