10 marraskuuta 2011

Huollon tarpeessa!

Välillä tuo aktiviteettien keksiminen näissä olosuhteissa aavistuksen verran aktiiviselle 2 vuotiaalle tuottaa äiteelle harmaita hiuksia enemmän kuin laki sallii... Kaikki leikit ja jutut on jo tehty ja koettu ja niissä viihdytään kerrallaan korkeintaan 5 minuuttia, kunnes on taas ilkeilyjen aika.
Äiti-ihmisen aivojen hammasrattaat ovat varsinkin tänään olleet siinä kunnossa, että tyhjäähän ne raksuttelee eli olisikohan aika suorittaa jonkinmoista määräaikaishuoltoa, sillä ei tasan menisi katsastuksesta läpi ;)

Jos toinen on enemmän kuin aktiivinen lapsi ja toinen tekee hampaita ikenet irvessä niin voi vain kuvitella kuinka lystejä päivät välillä voi olla... No ensimmäiset piikit on nyt tulleet alhaalta jo läpi ja niitäpä ihmetellessä kuluu välillä tovi jos toinenkin.

Vaikka nuo rakkaat riiviömme ovat enemmän kuin rakkaita ja tuovat elämään sanomattoman paljon rikkauksia, ei tämä äiti-ihmisen elämä aina ole niin ruusuista... juuri kun kuvittelet, että naperot nukkuvat jopa sen 10 minuuttia yhtäaikaa, jompi kumpi taatusti herää ja onnistuu herättämään myös toisen... ja taas mentiin!
Siinä vaiheessa kun saat ruuat katettua pöytään ja olet laittamassa esikoiselle eväät lautaselle, huomaat pikku herran tyhjentäneen kurkut pitkin lattiaa ja luuttuavan kaadettua maitoa vauvan harsolla.... saattaa hetkellisesti äidin mielessä vilahtaa enemmän kuin tarpeeksi painokelvotonta tekstiä. Tokihan on hieno juttu, että lapsi osaa rakentaa junan myös kurkkuviipaleista ja tornikin onnistuu samoilla välineillä :)

Jospa huominen toisi tullessaan hieman muitakin aktiviteetteja kuin kurkkujunat...
Tarkoituksena olisi jonain salattuna hetkenä pystyttää tehdas isänpäivää ajatellen ja laittaa esikoinen töihin ;)
Saapa nähdä miten käy ja tuleeko meillä olemaan töiden jälkeen kuinka kirjava keittiö....
Ehkä täytyy kaivella kamera kaapista, jotta saadaan todistusaineisto ikuistettua.... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)