06 marraskuuta 2011

Tämä on Big Brother...

Big Brotheria kohtuullisen tiiviisti seuranneena voi jälleen vain ihmetellä ihmisten elämää... ja juu, minulla ei ole elämää, koska tällaista seuraan... ;)

Mehän elämme omaa Big Brotheriamme joka ainoa päivä.... Tämä BB ei tosin pääty kolmeen kuukauteen, vaan tämä kestää lähestulkoon läpi elämän. BB:nä toimii rakkaat lapsemme :)
Sieltä tulee saneltuna niin jatkuvat viikkotehtävät kuin päivätehtävät ja muut mukavuudet.
Jatkuva viikkotehtävä on kasvattaa tasapainoiset ja hyvin voivat lapset aina aikuisuuteen saakka.
Tehtävät saavat lisäohjeita ja muunnelmia joka päivä, joka laittaa niin henkisen kuin fyysisenkin puolen koetukselle ja samalla tulee näkyviin koko ihmisen tunneskaala. Tehtävien aikana koetelleen kestävyyttä niin ihmissuhteissa, organisointikyvyissä kuin normaalissa hermojen hallinnassa ja kaikki tämä toteutetaan välillä sietokykymme äärirajoilla.

Päivätehtävät määrittyvät BB:n mukaan. Ne sisältävät sen normaalin arjen lisäksi yllätystilanteita, jotaka on hoidettava kaikesta huolimatta ja itse voimme aina illalla määritellä omalla omallatunnollamme, olemmeko onnistuneet päivätehtävässä.  Haasteita tehtäviin lisätään tarpeen mukaan. Mikäli näyttää että asukkailla on tekemisen puute, BB voi tyhjentää esimerkiksi keittiön roskiksen pitkin lattiaa, joka on tehtävänannon mukaisesti siivottava välittömästi toisen BB:n kiljuessa ruokaansa :)

Tehtävät eivät pääty koskaan ja haasteita lisätään vaikuttamalla esimerkiksi taloudelliseen tilanteeseen ja haastetta lisätään myös siten, että tehtäviä suoritettaessa BB:t keskeyttävät kikkailuillaan työt moneen kertaan ja vaativat suorittamaan lisää tehtäviä. Tästä kaikesta on selvittävä menettämättä hermojaan ja itse hillintää sekä samanaikaisesti on kyettävä antamaan riittävästi huomiota, rakkautta ja hellyttä sopivassa suhteessa ja kuitenkin täytyy kaikessa pitää rajat ja opettaa ja kasvattaa sekä luoda turvallinen kasvuympäristö rakkaille Big Brothereillemme :)

Eikä tässä vielä kaikki... tämä kaikki on kyettävä toteuttamaan unohtamatta omaa itseään ja läheisiämme ympärillämme!

Tässäpä pieni yhteen veto.... Mihin hiivattiin enää tarvitsemme TV:tä kun elämme omaa Big Brotheriamme joka ainoa päivä. Ihmiset hakeutuvat BB:iin olevinaan löytääkseen itsensä ja hakeakseen itselleen haasteita ja uusia ulottuvuuksia elämään.... Ja katin kontit sanon minä!
Tehkää muutama muksu, muuttakaa johonkin perähikiälle keskelle ei mitään ja pyörittäkää normaalia lapsiperheen arkea, siinä on Big Brotheria ihan riittävästi, ja voin vannoa.... tehtävät eivät pääty koskaan ja palkkioksi ei tule saamaan bileitä eikä mitään muutakaan sellaista.... palkkioksi voit saada tasapainoiset ja onnelliset aikuiset lapsesi, mikäli onnistut tehtävissäsi.... Oisko tässä haastetta ihan riittämiin ;)

2 kommenttia:

  1. No voi hyvänen aika kun on vatsalihakset kipeinä naurusta,olipa niin hauskaa luettavaa!Todellakin hyvä idea liittää oma arkielämä BB-juttuihin.Sinäpä sen sanoit...ihan käden ulottuvilla kaikilla kun vain huomaisimme sen.Kyllä täytyy taas sanoa että tekstisi ovat paitsi humoristisia,täynnä elämänviisauksia jotka tuot arjessa ihanasti esille.Kiitos taas,nytpä jaksaa taas työviikon aloittaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Näinhän se menee, että TV-formaatit on loppujen lopuksi kopioitu suoraan meidän kaikkien arki elämästä, ihmiset vaan on niin sokeita, että ei huomaa oman elämän sisältävän näitä kaikkia juttuja, joita innolla TV:stä katselemme. Tästäpä taas jaksaa jatkaa kirjoittelua hyvillä mielillä, kun tietää, että lukijoilla on yhtä kivaa kuin minulla kirjoittaessa ;)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)