04 marraskuuta 2011

Uudistusta

Nyt on blogi saanut osakseen pieniä uudistuksia. Josko se lumi ja oikea talvi tulisi ihan oikeasti nyt kun blogiinkin jo lumi on satanut :) Toivossa on hyvä elää! Jatkossakin tarkoitus olisi blogia vähän muutella ajantasaisempaan suuntaan, mutta hiljaa hyvä tulee eikä oteta heti makeaa mahan täydeltä.

Tätäkin loppujen lopuksi pientä uudistustyötä on tullut tehtyä heti useampaan otteeseen tämän paivän aikana... Ensinnäkin siitä syystä, että täällä perähikiällä nämä nettiyhteydet pelittää aina silloin kun huvittaa ja tänään ei ole näköjään juuri huvittanut... toisekseen siitä syystä, että nuo mini-ihmiset ovat kiusanneet äitiä omilla kikkailuillaan ihan riittävästi tänään :) Toinen kun nukahtaa, toinen herää.... Toisen kun saa ruokittua, on toisella jo kiljuva nälkä... toinen kun rauhottuu leikkimään, toinen kaipaa seuraa enemmän kuin tarpeeksi.
Että päivitä siinä sitten.... No onneksi on olemassa tämä kotiäidin laatuaika, eli ilta jolloin mini-ihmiset ovat onnellisina masut täynnä unten mailla :) Pääsee harmaita hiuksia kasvattava äitikin omiin hommiinsa!

Ilmat ovat sen verran karseita edelleen, että eipä juuri huvita nokkaansa ulos pistää.... harmaata, synkkää, sumua, sadetta ja kaikkea muuta yhtä miellyttävää... Sitä lunta odotellessa....

Toivottavasti jaksatte nakata palautetta ulkoasusta ja muistakin jutuista ja luonnollisesti kirjoituksistakin aina kun vaan mahdollista. Kommenttien ja palautteen voimalla tätä on miellyttävämpi tehdä!
Ja minulle kelpaa kaikenlainen palaute ;)

1 kommentti:

  1. ihana ihana talvinen uusi tausta!Tälle illalle varaan aikaa lukea taas hyviä ja humoristisia tekstejäsi kun on muutamasta syystä pidempi aika kulunut lukematta.

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)