20 helmikuuta 2012

Äänettömälle...

KIRJAIMELLISESTI... eilen illalla alkoi lähteä ääni ihan tosissaan ja aamulla sitä ei sitten enää ollut olemassakaan. Poikakin katseli silmät teevadin kokoisena äitiä, joka yritti epätoivoissaan kähistä huomenta pojalleen ;D Poikakin vain tuumasi, että "ei kuulu ääni"
Varmaan poikakin osittain onnesta soikeana, kun ei voi äiti olla liian koväänisesti komentelemassa...
No, nyt sitten koitetaan sitä vähäistä ääntä säästellä, jotta tämä tästä joskus palautuisi normaaliksi.
On siis melkoisen karsea tauti ja tuntuu, että ei tämä lähde kulumallakaan pois.
Välillähän olenkin vitsaillut, että voisiki noissa lapsissakin olla nappi, josta ne saisi edes hetkeksi äänettömälle, kuten puhelimetkin, mutta vitsailun lopputuloksena äänettömälle laitettiinkin äiti eikä lapset, GREAT!

ja asiasta taas ihan toiseen hypäten. Näkyy se köyhän kannattavan aina näitä nettikilpailuita ja sun muita testiryhmien ilmoittautumisia jaksaa välillä näpytellä. Tänään palkkioksi vaivannäöstä postilaatikkoon kolahti parikin ihan tasokasta uutuustuotetta testattavaksi :) Ainoa vaiva tästä on se, että muistaa kirjoittaa käyttökokemuksensa jossain vaiheessa muidenkin luettavaksi. Kyllä kelpaa ainakin mulle :)
Taidampa siis jatkaa kaikenmaailman lomakkeiden täyttelyä ja osallistumista vähän jokaiseen arvontaan, sillä näkyy niistä aina välillä jotain hyötyäkin tulevan. Ja ajan kulunahan tuokin homma menee, kun muksut menee yöunille ja muuta ei viitsi äiti-ihminen tehdä, saati päätään vaivata millään liian vaativalla hommalla ;)
Josko tällaiset on sitten niitä äiti-ihmisille sallittuja "aivot narikkaan" juttuja.

Jos muuten kaipaa sellaista "aivot narikkaan" lukemista ja romantiikan kaipuu on päässyt suunnattomiin mittasuhteisiin, apua niihin vaivoihin löytyy TÄÄLTÄ
Nämä pokkarit on itsellekkin tuttuja ainakin lapsuudesta, koska kotoani näitä kirjoja muistaakseni löytyi vinot pinot kirjahyllystä ja tulipa noita aikoinaan muutama luettuakin :)

Josko nyt jatkaisi tätä hetken ajan rennosti ottamista, sillä mini-ihmiset nukkuvat päiväuniaan, joten äitikin saa lepuuttaa äänijänteitään ihan luvan kanssa, eikä tarvitse yrittää kähistä mitään epämääräistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)