10 helmikuuta 2012

Selityksen makua...

Kylläpä meinasi taas tälle aamulle saada mielikuvitus burn outin, kun sähkökatko iskee kesken Teletappien katsomisen. Herra melkein 2,5 vee, jolle Teletapit ovat käytännössä elämäntehtävä ja niitä tulkintoja saamme nautiskella sitten päivästä toiseen ilman taukoja... Miten siis selität pikkuherralle, että miksi teletapit lakkasi näkymästä ja miksi sammu valot ja ennen kaikkea MIKSI ÄITI ei tee mitään asian korjaamiseksi.
Lievää selityksen makua kyllä oli ilmassa, kun tätä sähköjuttua yrität selvittää reilu 2 vuotiaalle...
Ja tästäkö se loputon kysely sitten alkaa? MIKSI sitä, MIKSI tätä ja MIKSI tuota... ja jos aavistukset kulkee alkuunkaan oikeaan suuntaan, tämä ensimmäinen ei ehdi kyselyään lopettamaan ennen kuin toinen sen jo aloittaa ja mahdollisesti pahimmillaan näitä kyselyjä jatkaa 3 kerralla. Taitaa äiti-ihmiselle olla tulossa useampiakin Bad Hair -Day:ta harmaiden hiustensa kanssa.

No tästä Teletappien kesken jäämisen aiheuttamasta ensijärkytyksestä kun oli selvitty, seurasi tosiaankin kysely siitä, että miksi ÄITI sammutti valot... Noo, siinä sitten selittämään, että ei se äiti niitä sammuttanut, vaan tuli sähkökatko, kohta ne tulee takaisin (ja tässä kohtaa äiti pisti jo kädet kyynäspäitä myöten ristiin, että asia todella ON niin, että sähkot pian palaavat). No tämä selitys kelpasi  ensi alkuun, kunnes seuraavan kyselyn aiheutti se, että miksi mokkula ei toimi. No ei toimi kun ei toimi tietokonekkaan, kun ei ole sähköä... Niin mutta miksi ÄITI sammutti tietokoneen...? Mutta Miksi sitä ei laiteta uudestaan päälle...?
Voi helevata.... Äiti-ihmisen silmin; Miksi maailmassa ei voisi olla valmista opasta/sanakirjaa, jolla voi parivuotiaalle selvittää termin sähkö?

No luojan kiitos, ne sähköt tuli takaisin hetken päästä ja Teletapit pelasti äidin lisääntyviltä harmailta hiuksilta!

Ja toinen luojan kiitos, pakkaset on hellittäneet aika reippaasti, joten voisi ehkä kuvitella, että uskaltaisi nokkansa pihalle pistää, ilman sitä helvetillistä vaatekerrosta, jonka kanssa ei kykene liikkumaan.
Toivon mukaan pakkaset nyt säilyy tällaisena, eikä enää lukitse meitä 4 seinän sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)