07 helmikuuta 2012

Ain laulain työtäs tee...

ja näinä päivinä biisivalinta taitaa suuntautua erittäinkin raskaan black metalin puolelle...
eli harmaita hiuksia kasvatellaan jälleen. No aikansa kutakin ja eihän se koiranpentukaan sisäsiistiksi opi päivässä eikä kahdessakaan. Eli pottaprojekti jatkuu onnistumisten ja erehdysten kautta.
Vaikka se tuo pyykkivuori kasvaa ja vahinkoja sattuu, on ne onnistumisen ilmeet ja riemu aina niin katselemisen arvoista, että silläkin pienellä ilolla jaksaa jatkaa, vaikka niitä harmaita hiuksia kyllä kieltämättä on tainnut tulla aika monta lisää ;)

Edellisen kirjoituksen kommenttiin viitaten, kyllä se työmäärä tosiaan kasvaa lasten myötä ja en ehkä osaa edes kuvitella vielä kuinka valtavaksi se voikaan kasvaa, tää kuitenkin taitaa sopia mulle aika hyvin.
Ehkä sitä on sen verran luonteeltaan puolihullu, että ei edes osaisi olla "jouten"... Jotenkin kun sitä on tottunut aina tekemään ja parhaiten teen vielä sillä tappotahdilla, sitä on näköjään alitajuisesti jatkanut näin kotioloissakin, vaikka eihän se mikään pakko edes olisi. Mutta tosiasia sekin, että kyllä tästä nauttiikin, vaikka aina vähän pitää tavan vuoksi valittaa :D

Liekköhän noin, että jos asennoituu jokaiseen lapseen yhtä paljon lahjana ja haasteena ja ottaa avoimin mielin ne eteen tulevat muutokset ja haasteet vastaan, se onnistuminen on todennäköisintä?
Jos omakin oppiminen ja kasvaminen äidiksi on tapahtunut onnistumisten ja erehdysten kautta, niin eiköpä tuo lie näin mene lapsillakin?

Tuleveisuus siis tuo kyllä työtä tullessaan, mutta kyllä se vaan niin on, että oikeastaan innolla odotan, kuinka tästäkin haasteesta selvitään. Helppoa se ei varmasti ole, mutta ehkä se onnistuminen tuntuu sitäkin autuaammalta kun tietää laittaneensa itsensä likoon 110%:sti. (no joo, hullu mikä hullu, mutta minkäs tuota luonteelleen voi) ;)

Ja asiasta ihan toiseen... tämä nettikauppojen valtaisa määrä nykypäivänä häkellyttää varmasti kenet tahansa, joka asiaa on perehtynyt tutkiskelemaan ja aikaa tähän nettikauppojen tutkintaan saisi kyllä kulumaan päivätolkulla, jos sitä aikaa vain liikenisi, mutta tässäpä teille jälleen eräs maistiainen, josta ainakin itse tykkäsin kovasti! Ja oli muuten hyvät ALET ;)

ja TÄSTÄ ko. putiikista näytti löytyvän kaikenlaista myös isommille lapsille sekä äideille :)

ja nyt jatkuu nämä kotiäipän duunit... uunissa on tulet, kun pakkanen huitelee taas vaihteeksi sellaisissa lukemissa, että illalla taidan köyttää itseni kiinni uunin kylkeen... miten niin vilukissa?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)