01 tammikuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta :)

Erittäin antoisaa, ihanaa ja entistä parempaa Uutta Vuotta 2013 kaikille!

Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä meillä. Mummilassa ammuttiin raketteja ja käytiin katsastamassa Uuden Oulun ilotulitus, hienohan tuo oli :) Esikoinen oli erityisen mielissään, onnessaan ja täpinöissään moisesta paukkeesta, pienin pysytteli sisätiloissa mummin ja tätien hoivissa ja neiti keskimmäinen pelkäsi koko hommaa. Pelkäsi sen verran reilusti, että itse lähdin laittamaan lapset nukkumaan jo aiemmin ja itsekkin puoliunessa makoilin sängyssä, kunnes klo 24.00 syttyi sota ja neiti päätti, että ei kykene nukkumaan ja nukahti vasta aamuyöstä äidin ja isän väliin... Että sellainen uudenvuoden yö meillä :) ja neitinäpsä päätti vielä puoliunessa harrastaa äitin hiusten nypläämistä ties kuinka kauan, että aamulla tuntui päänahkakin olevan kipeä. Heh, toiset saa pään kipeäksi juhlimalla hervottomasti ja minä teen sen niin, että napero nyplää hiukset päästä... No käyhän se niinkin ;D

Johan tuota sai aamutuimaan uutisista lueskella suomalaisten fiksuudesta taas. Onnettomuuksia on sattunut, pahoinpitelyitä siellä sun täällä ja vaikka mitä. Ei me suomalaiset osata koskaan juhlia fiksusti, eikä valtaosa taida koskaan edes yrittää oppia...!

Lapsille jäi tinat valamatta, kun näytti pikkuväki sen verran simahtaneelta....
Omassa tinassa näytti kuitenkin rahaa olevan tasaiseen tahtiin, muuten tina näytti puulta, oikein tuuhealta sellaiselta.... Mitä lienee meinaa sekin, no aika näyttää mitä vuosi tuo tullessaan.

Eipä näytä kovin valoisalta ulkoilun kannalta tuo ilma, asteen verran plussan puolella ja räntää vihmoo vaakasuorassa eli Uuden vuoden päivää taidetaan viettää sisätiloissa ja jättää rattikelkkailut ynnä muut aktiviteetit toiseen päivään.

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta sinne teille koko pesueelle!! Niihän se on, että nykyihmiset lähinnä ajattelee, että mikäs päivä se olikaan kun ryypätään....eli ei tosiaankaan kannattais pelkästään sitä aatella vuoden vaihtuessa. Aina on mahdollisuus parempaan, kun vuosi vaihtuu, tuo se tullessaan uutta. Vuosi on alussa, mitä vain voi tapahtua ja ainakin pitää pyrkiä parantamaan olojaan, jos se vain on mahdollista. Ainakin positiivisen asenteen ottaminen on mahdollista ja se kannattaa tehdä! Ei murheita kannata vatvoa vaan katsoa eteenpäin. Kyllä se päivä paistaa risukasaankin jossain vaiheessa. Se on on hyvä että on tulevaisuuden suunnitelmia jo tässä vaiheessa, niitä on hyvä alkaa toteuttaan! Mahtavaa uutta vuotta kaikille!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tulevaisuuden suunnitelmia todellakin tehdään kovaa vauhtia ja jännällä odotetaan mistä sitä itsensä löytää :) suunnitelmia ja haaveita pitää aina olla ja kukapa niitä toteuttaisi ellei itse tartu härkää sarvista. Positiivisella mielellä mennään ja annetaan ovien olla auki joka suuntaan ja katsotaan mistä ovesta mitäkin tulee ;)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)