03 tammikuuta 2013

Ahneella on....

Mitenkäs se sanonta menikään.... Ahneella on p**kanen loppu.... Sen lienee tietää meidän istuva presidenttimmekin. Kieltämättä vaikka politiikka ei juurikaan kiinnosta, nosti tuo Niinistön palkanalennuskirjelmä hänen pisteitään minun silmissä, ja varmasti monen muunkin.
Tosihan se on, että mitä enemmän saat, sen enemmän haluat. Ahneus voittaa suurimmassa osassa tapauksia ja lopulta se ahneen loppu kuitenkin on aina mitä on.... En tiedä mikä luonnon laki se on, mutta niin se vaan menee. Raha ja valta sokaisee ja kun pitää ahnehtia aina vain lisää ja lisää, tulee se seinä jossain vaiheessa vastaan.

Ahneus on kyllä nykyisin päivän sana ja siinä Niinistökin on ihan ajan tasalla. Jokainen ajattelee vain omaa etuaan ja toteuttaa asioita ja toimia vain sen vuoksi, että saa itselleen niistä hyötyä. Toki jotain hyötyä täytyykin saada, mutta se oma etu ei saisi olla se ainoa motivaattori asioiden tekemiseen.
Vaikka se ei olisikaan paljon, jos edes hitusen voi tehdä jotain toista ihmistä ajatellen, saa ainakin hyvän mielen itselleen ja tietää yrittäneensä.

Aina ei myöskään kannata ahnehtia sitä maallista mammonaa ja tavaran krääsää ympärilleen, kaikkea ei tarvitse ostaa merkki liikkeestä, kun vaihtoehtojakin on.
Tästä olen maininnut ennenkin, mutta tämä on niin loistava esimerkki.

TRENDSALES

Täältä voit ostaa merkkituotteita paljon halvemmalla kuin suoraan liikkeestä. Jos myyt itse ja teet riittävän määrän myynti-ilmoituksia, se palkitaan ja ja hyvin palkitaankin. Valikoima on laaja ja laajenee koko ajan ja ennenkaikkea se valikoima on Laadukas! Myynnissä on mm. julkkisten käyttämää luksusmuotia!!
Tähän kannattaa ehdottomasti tutustua ja tehdä yksinkertainen rekisteröityminen, jotta pääsee alkuun :) Suosittelen erittäin lämpimästi!

Jos (kun) muoti kiinnostaa, TÄÄLLÄ on myös mielettömästi lisätty uusia ale -tuotteita ja omasta kokemuksesta voin sanoa, että täältä löytyy hinta-laatusuhteeltaan hyviä löytöjä.

2 kommenttia:

  1. No onhan tuolla Niinistöllä sitä rahaa ilman palkkaakin. Eli vaikka ei nyt palkkaa tulisi yhtään niin eläisi ihan jees hyvin. Mutta hyvä esimerkki "kermaan kuuluvalta" ;)

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan. Sitä esimerkin merkitystä minäkin tässä arvostan. mitäpä sitä ahnehtimaan lisää, kun pärjää muutenkin :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)