30 tammikuuta 2013

Kiukun kihinää

Täällä ollaan taas... ja kiukusta kihisten. No en ehkä minä ihan koko ajan mutta nuo mini-ihmiset...
Voi ISOakin isompi huokaus... Nuorimmainen kihisi kiukusta ensin korvatulehduksen kanssa ja nyt kihistään hampaita. Jokseenkin näyttää siltä että muksu kerrallaan tuo hampaiden teko on muuttunut vaikeammaksi.
Herra esikoista ja tätä nuorimmaista kun vertaa keskenään, niin ero on kuin yöllä ja päivällä...
Raivon partaalla on kiukuteltu, mikään ei passaa ja missään ei ole hyvä olla kuin minuutti kerrallaan.
Lelut on vähintäänki surkeita ja sisko ärsyttää. Tässä muuten on kummallinen seikka, että systeri tuppaa kiukuttamaan, mutta isoveli ei. Velipojalle kyllä kelpaa käkättää ja jokellella, mutta sisko kun tulee naaman eteen, pääsee huuto :D
Ja sisko huutaa takaisin ja hänkin on kihissyt kiukusta jo jonkin aikaa ja mieletön uhmaaminen on käynnissä ja kaikki yritetään saada periksi, mitenkäs muuten kuin huutamalla.
Eli tästä talosta ei ainakaan ääntä puutu ja kun itsekkään en sitä hiljaisinta sorttia ole, on täällä välillä melkoinen älämölö päällä. (Anteeksi naapurit)

Jos joku kaipaa elämäänsä pientä liikuntaa ja extremeä, voin lainata tuota treenikalustoa ilomielin.
Kun kipaisee lähikauppaan sellaisella kokoonpanolla, että yksi on vaunuissa, yksi pulkassa ja yksi rattikelkassa ja haastetta lisätäksemme pyörätie on auraamatta ja lunta tulee tuulen kanssa vaakasuorassa, voin vannoa, että kovempikuntoisempikin saa hien pintaan kohtuu helpolla. Sitten jos vielä ehdit pakata ostokset ilman, että esikoinen karkaa nappuloimaan pelikonetta, keskimmäinen kirkuu ostoskärryissä ja nuorimmainen huutaa vaunuissa, olet melkoinen mestari.
Tätä mä oon nyt harrastellut enemmänkin. Toki kait sitä vois naperot jättää isännällekkin kotiin, mutta kun ulkoilla kuitenkin täytyy ja vuorokaudessa on rajallinen määrä tunteja, meneepä siinä samalla sekä ulkoilut, että kauppareissut.
Toki tässä saattaa piillä pieni haitta mielenterveydelle, mutta kasvaapa pinnan pituuskin samaa tahtia kunnon kanssa ;D Eli hullulla on halvat huvit ja idiootilla ilmaiset... Mutta tervetuloa kokeilemaan, jos tuntuu elämä käyvän tylsäksi!

Että tällaiset tunnelmat täällä. Jos tuntuu suksi tökkivän itse kenelläkin, niin tässäpä oivallinen linkkivinkki jokaiselle kosmetiikkaa käyttävälle ja ehkä hieman hemmottelua kaipaavalle.... on muuten oikeasti mielettömiä tarjouksia ja toimitus on NOPEA.
Itse tein tilauksen eilen ja tänään piippasi puhelin saapumisilmoitusta. Huomasin heti useita merkkituotteita huomattavasti edullisempaan hintaan kuin muualla! SUOSITTELEN!!

Suomen halvimmat meikit

3 kommenttia:

  1. Riitta,eihän se vähäjärkisyyttä ole, jos yrittää yhdistää kaks (tai useampi) asia yhtäaikaa?;)

    Kotiäidit (ja vallankin useamman pienen lapsen äidit) ovat tottuneet ja joutuvat tottumaan asioiden priorisointiin, organisointiin, rationalisointiin ja delegointiin. Siinä kasvavat (kiukun myötä!;)) pinnan pituus ja johtajan taidot!!! Aikansa kun kihisee ja puhisee, venyy ja paukkuu, niin "hermoja ei ole enää ollenkaan", eli pikkuasiat eivät tunnu missään ja osaa suhteuttaa.;) -Onhan siinä toki puolensa ja puolensa...

    Vaarana on tietysti se, että kadottaa joksikin aikaa itsensä tuossa kovan puoleisessa koulussa. Ei näe vaihtoehtoja.? Ei osaa pittää puoliansa.?
    Kyllä sen samaisen kauppareissun vois ainakin välillä siippanenkin hoitaa ja tietty muksujen kanssa, niinkuin sinäkin olet tehnyt! Sun vaan pitäisi osata vaatia sitä. Joskus se tosin vaatii sekin, kun usein miehille joutuu vääntämään asioita rautalangasta!?

    Olen itsekin nuoruudessa joutunut viemään talvella lapsia päiväkotiin useampien kilometrien päähän kuvaamallasi tavalla miehen ollessa kaukana reissuhommissa yhteen putkeen kuukausia. Sitten välillä työpaikalle ja taas hakemaan lapset hoidosta! Työstä kävi ja luonnollekkin otti,-sen muistan!;/

    Voimahalaus sulle! Piähän puolesi!

    <3:llä anoppi




    VastaaPoista
  2. Niin, unohtui,
    lissäyksenä vielä edelliseen; että jooo, toi ressi vois joskus oikeesti silti olla joskus kohtuullisempikin(!)...
    kerkeäis kunnolla hengittää ja sydän ei aina olis sellaisella rasituksella ja laukkais tuhatta ja sataa!

    Terveenä jotenkin selviää ja jaksaa, mutta sairauskierre rankinta ja kysyy tuplavoimia, -asennetta ja -hermoja.

    VastaaPoista
  3. Sanallisesti tosi rikasta/hauskaa kerrontaa tuo tekstisi arkielämästä muksujen kanssa....vaan tulee mieleen että ei se arki aina ole helppoa ,miten se siippasi sinua/teitä auttelee???

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)