11 tammikuuta 2013

Kaatuu, ei kaadu, kaatuu...

Flunssa kaataa... tällä hetkellä on lähes täyskaato. Jokainen sairastaa, kuka enemmän, kuka vähemmän.
No helpollahan tässä loppujen lopuksi on tähän mennessä päästy, kun lapsetkin ovat sairastaneet kaiken kaikkiaan todella vähän. Nyt kuitenkin räkätauti on kaatanut koko perheen. Tuo esikoinen tosin on ilmeisesti sen verran ikiliikkuja, että hänellä ei ole kuin vähän yskää ja vähän räkäisyyttä. Me muut sitten rääsäämme ja kuumeilemme enemmän. Eipä se näin äiti-ihmisellä hauskaa ole, kun pesue huollettavana vaikka itselläkin on olo kuin jyrän alle jääneellä. No tää on niin tätä ja näillä mennään.

Toisaalta ei pitäis valittaa yhtään. Meillä todellakin lapset ovat sairastaneet aina todella vähän ja kaikilla on pikku flunssat mennet nopsaan ohi. Ei ole ollut mitään ihmeitä jälkitauteja ja lääkekuureja. Esikoisella on eläissään ollut tasan yksi korvatulehdus ja sillä hyvä. Tämäkin tuli sen jälkeen, kun poika sai sikainfluenssarokotteen... ja siitä minulla siis on omat epäilykseni.

Kerran on ollut kunnon oksennustauti. Ja jos ajattelee, että 3 pienen lapsen perheessä tämä on sairastelutilasto, niin käsittämättömän helpolla on menty. Edelleenkin olen sitä mieltä, että kunnon vastustuskyky on hankittu tuolta pihalta. Viime kesänäkinhän nämä naperot ryösi tuolla pitkin pihaa kohtuu aktiivisesti ja itse kun en harrasta sitä yleistä ylihygieniahysteriaa, niin kehittyy kait se vastustuskyky.
En tietenkään tarkoita sitä, ettäkö puhtaudesta ei huolehdittaisi ;D
Mutta en minä niiden desinfiointiaineidenkaan kanssa turhaan läträä.
Enemmän niistä taitaa haittavaikutuksia löytyä kuin niitä hyötyjä. No mene ja tiedä, mutta tää on mun mielipide :)

Jospa tässä jatketaan nyt tätä mehun litkimistä ja koitetaan parantua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)