13 lokakuuta 2013

Face Stockholm

Tämäkin postaus on taas saanut odottaa ja odottaa... no hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)

Tuossa jokin tovi sitten postilaatikkoon oli tipahtanut pieni kuori, jota ihmettelin ja ilahduin kyllä kovasti sen aukaistuani. Kuoressa tuli lahjana Face Stockholmin meikkisetti; huulipuna, rajausväri ja sivellin.


Rajausväri todellakin yllätti erittäin positiivisesti, sillä se on käytettävissä sekä kuivana että kostutettuna.
Kostutetulla siveltimellä saa aikaiseksi äärettömän tarkan rajauksen, joka muuten on vielä kaiken lisäksi huippukestävä. Ainakin minulla se on kestänyt paremmin kuin mikään muu tähän mennessä.

Kuivana tuolla saa aikaiseksi melkoiset smokey eyes meikin ;) Siitä ei valitettavasti vielä kuvaa ole, mutta tässä pari esimerkiksi tuosta rajauksesta, jota tulee käytettyä AINA.




Hehh... todella edustavia kuvia taas ;D

Tämä samainen meikkisettihän on tällähetkellä FIT -lehden tilaajalahjanakin.
Nyt siis voin omasta käyttökokemuksestakin antaa erittäin lämpimät suositukset :)




Muuten on arki rullannut omalla painollaan ja päivät siis menneet kuin siivillä ja iltaisin ei kyllä ole unta tarvinnut odotella, kun on sänkyyn päässyt kaatumaan. Asukuvat antaa vielä odottaa itseään, mutta tässäpä pieni teineilykuva lempparineuleesta... Hyi... oikeesti nauratti tää kuvaaminen itseäki jo niin paljon, että ei tosikaan, mutta pääasia kai että tää bloggaaminen on kiwaa :D ja kuvakin on niin hyvälaatuinen taas...
Tällä puhelimen kameralla kuvatessa meinaa kyllä harmaat hiukset uhata...


Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)