28 lokakuuta 2013

Muutoksia

No niin! Nyt on blogin ensimmäiset muutokset saatu aikaan.
Suurin muutos on se, että toinen blogini Pienen mielen vierestä ei enää päivity, vaan kaikki postaukset tulevat ainoastaan tänne. Pienen mielen vierestä ei kuitenkaan postu mihinkään, vaan kaikki sinne tehdyt postaukset löytyvät edelleen sieltä ja suora linkki löytyy tämän blogin oikeasta laidasta :)

Oikeaan laitaan onkin ilmestynyt nyt melkoinen linkkikirjasto, josta toivottavasti löytyy jokaiselle jotain mielenkiintoista. Jokainen sivu päivittyy vähän väliä, joten kannattaa aina välillä käydä tutkailemassa mitä uutta näkyy. Pyrin kuitenkin siihen, että mainitsen postausten yhteydessä sivujenkin päivityksistä.
Sivuja on tulossa vielä lisääkin, mutta kaikki aikanaan :)

Postauksia voi jatkossa selailla tunnisteiden perusteella ja löytää juuri itselleen mielenkiintoa herättävät postaukset. Vanhoihin postauksiin en tunnisteita ala muokkaamaan, mutta jatkossa kaikki postaukset löytyvät tunnisteiden perusteella ja tunnistelista löytyy sekin tuolta oikeasta laidasta :)

Myös lukijaksi liittyminen on palautettu pienen tauon jälkeen. Toivottavasti nyt kaikki lukijat käyvät liittymässä käyttäjäraatiin :)

Postauksia tulee tänne ihan entiseen tapaan, paitsi että myös nämä terveys- ja hyvinvointi jutut siirtyvät jatkossa tänne. Eli blogin aihepiirit laajenee laajenemistaan.


Toivottavasti nämä muutokset miellyttävät teitä ja lisää on vielä parannuksia tulossa... ;)

mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)