10 maaliskuuta 2014

Hyvinvointia kevääseen

Ajattelin poimia teille muutamia linkkivinkkejä hyvinvointiin ja terveyteen liittyen.
Vaikka valo lisääntyy kevään myötä ihan kohisten, monesti käy niin että talven selkä kun on taitettu, se veto alkaa valosta huolimatta loppua. Ympäri vuodenhan sitä tulisi itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan huolehtia, mutta keväisin moni huomaa, että talvi on tainnut mennä vähän retuperällä ja keväällä alkaa se tsemppaaminen taas. Tässäpä siis muutamia poimintoja aiheeseen liittyen:


Apteekkituotteet.fi
Täältä löytyy kaikki tutut ja turvalliset apteekkituotteet terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen.

Fitnesstukku
Tuolta löytyy todella laaja valikoima lisäravinteita, harjoitus, dieetti- ja liikuntatuotteita.
Fitnesstukku on pohjoismaiden suurin tämän alan verkkokauppa!

VitaeLab
VitaePro on monelle jo TV:stä tuttu tuote. Itsekkin olen tätä käyttänyt, ja kylläpä siitä sai lisäpotkua päivään.
Tuolta löytyy myös muut luontaistuotteet ja vitamiinit kulkeutuu kätevästi suoraan postilaatikkoon :) Kannattaa tutustua koko valikoimaan!

D-Duo
D-duosta saa päivittäin tarvittavan D-vitamiinin ja kalsiumin yhdessä. n. 20% ihmisistä kärsii alhaisesta d-vitamiinitasosta kesälläkin. Lisäksi D-vitamiini ja kalsium yhdessä voivat auttaa laihtumaan ja tukevat siis myös painonhallinnassa.  Itselläni D-vitamiini on käytössä ympärivuotisesti.

Vihreäkahvi
Tämä onkin mielenkiintoinen, aika uusi juttu. Vihreä kahvipapu uute, USA:ssa viime vuonna ehdottomasti suosituin painonhallintatuote. Nämä ovat kotimaisia ja täysin Suomessa valmistettuja!!
Vihreä kahvipapu-uute sisältää muuten 100% päivittäisestä D-vitamiinin saantisuosituksesta...



sis.mainoslinkkejä

3 kommenttia:

  1. Minulla on ollut käytössä tuo vihreäkahvi ja on edelleen. Taistelin vuosia jojoilun kanssa ja aivan pienellä liikunnan lisäyksellä ja tuolla vihrellä kahvilla paino lähti laskuun. Käytän edelleen, vaikka tavoitepaino on jo saavutettu. Ainakin minun kohdallani elämäni paras ostos painonhallintaa ajatellen :) Ihanan erilainen blogi sinulla :)

    VastaaPoista
  2. Tää oli hyvä postaus! :-) Pitääpä tutustua noihin!

    - Jetta

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista ja kiva kuulla että tykkäätte :) Tuo vihreä kahvi kiinnostaa itseäkin erityisesti siksi, että tasapainottaa verensokeria. Ois kiva kuulla kokemuksia, onko vaikuttanut siihen normaalin ruokailun jälkeiseen väsymykseen? Itsellä ainakin tuntuu, että söipä miten tahansa, se väsy iskee aina syönnin jälkeen.

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)