24 maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Johan on taas kelit! Jokseenkin alkaa kiristää hermoa, kun aamuisin saa vetää pitkää tikkua, mitä naperoille päälle laittaa. Ulos lähtiessä saattaa olla täys talvi ja tunnin päästä pukkaa kevään... Nytkin yön aikana on tullut lunta ihan kiitettävästi ja iltapäivällä oletettavasti ryösitään sohjossa kumpparit vilkkuen.
Lystiä, vai mitä? Kylläpä tämä nyt jo riittäis ja sais kevät tulla ihan oikein. välillä jo ehti tottua sihen lämpimämpään, liki kuivaan keliin. No näillä mennään ja ilmaarpajaisia pidetään joka päivä :)

Päivät on menneet ihan tämän normaalin hulinan merkeissä. Eli meille ei kuulu mitään uutta... Taaskaan!
Eilen saapui lainakamera jälleen paikalle, joten odotettavissa on teille läjittäin kuvasaastetta taas vaihteeksi :) Jospa nyt saisin otettua niitä jo odotettuja kampauskuviakin.

Loppuviikosta saatiin ihania vieraitakin, kun pikkuneidin kummitäti porukoineen oli kotiutunut ulkomaan reissulta ja tuliaisten kera. Neidille oli niin tärkeitä nämä tuliaiset, että piti oikein nukkua niiden kanssa.
Aruban tuliaisnukke ja HelloKitty -kaulakoru piti pitää tarkasti varjeltuina ja edelleenkin nukutaan joka yö näiden kanssa :)


Tästä neidistä taitaa kehkeytyä teiniprinsessa sitten joskus. Sellaiset on merkit jo nyt, kun neiti peilailee itseään, tälläytyy salassa äidin meikeillä, vaihtaa vaatteet n. 10 kertaa päivässä. Jos hiuspinni on vinossa, tulee kriisi, kun äiti harjaa hiukset samalla on laitettava ojennukseen neidinkin kiharat :) Mihinhän mä tämän kanssa vielä joudun?!?

8 kommenttia:

  1. Ihuna pikkutyttönen <3

    VastaaPoista
  2. Ihan kuin oma tyttöni :) aina nukke kainalossa ja itseään laittamassa. Ihania nämä pikkuemännät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ne on :) onkohan sitä itse ollut noin pienenä samanlainen? Meillä ainakin on niin tarkkaa hommaa, että aamuisin saadaan välillä oikein kunnon keskustelut siitä aikaiseksi, mitä laitetaan päälle ja mitä ei.

      Poista
    2. Kyllä vaan, olet ollut ihan samanlainen pienenä :) Pukeuduit jopa ison nuken vaatteisiin! Ja kaikenlaiset huivit ja päähineet olivat ykkösjuttuja. Oli kiva käydä, terv. tätönen :)

      Poista
    3. Hehh... voi kauheeta ;D pitäiskö alkaa kaivelemaan vanhat kuvat ja laittaa todistusaineisto tännekkin... mitä äiti eellä sitä lapset perässä ;D

      Poista
  3. Hei se kuva pittää saada tänne missä sulla on MUN vanha vaaleensininen hame ja valkonen paitis ja IHANAT saparot....Ei kun täytyy saada aikaiseksi tulla livenä kattoon noita ilmeitä lapsilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan sen kuvan... voi elämä :D oispa muuten melko hauska laittaa se kuva ja viereen tämän hetkinen kuva :D

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)