02 maaliskuuta 2014

Kevään merkkejä

Se on tuo aika vähän turhan nopeeta kulumaan... edellisestä postauksesta on taas aikaa vaikka kuin.

Ulkoasu on kokenut uudistuksia aika paljon ja muutakin säätöä on tehty. Jospa tässä taas jaksais keskittyä postailemaankin eikä vain näihin ulkoasujuttuihin :) Sivujen määrä on vähentynyt ja tilalle on tullut LINKKIVINKKI -sivu, joka päivittyy jatkossa vähintään viikoittain, mutta jopa ehkä päivittäin.
Sivulta löytyy ne kaikkein parhaimmat ja uusimmat vinkit. Tutkikaapas itse mitä kaikkea blogi nykyisin sisältää :)

Muutenpa elämä rullailee samaa kaavaa kuin aina ennenkin. Keväisiä ilmoja on onneksi ollut ja ne onkin käytetty tehokkaasti ulkoiluun. Tuossa viime viikolla kävi jo ihan kurakelitkin piipahtamassa ja sen huomasi kyllä illalla, että kevät tulee, sillä kodinhoitohuoneen lattia oli päivän aikana muuttunut hiekkaerämaaksi.
no onneksi ON sellainen kuin kodinhoitohuone ja siellä kunnolliset tilat, jossa saa naperoiden kamppeet kuiviksi ja pysyy muu osa taloa edes suunnilleen siedettävässä kunnossa.

Lisää kevään merkkejä on ollut nähtävillä, kun auringon valo on lisääntynyt, niin mun kukat on taas elvyttäneet ittensä ja riehaantuneet ihan kunnolla kasvamaan. Eli onnistunut talvi alkaa olla takana;
En ole onnistunut tappamaan ainoatakaan kukkaa koko talven aikana!!
No ei niitä montaa olekkaan, mutta saavutus silti ;) Tässä pari kännykkäräpsyä:






Seuraava postaus onkin sitten Kevään merkkejä osa 2 ja mun jokakeväinen ärsytyksen nostattaja...

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

  1. Blogisi vaikuttaa kivalta, jo tämän yhden postauksen lukiessa :) käy toki tsekkaa minun blogini ja heitä kommenttia ja jos kiinnostaa niin liity toki lukijaksi :) http://lifestyleandfashionbytiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja tervetuloa seurailemaan :)Kiva, jos tykkäsit lukemastasi ja tottakai käyn vastavierailulla blogissasi!

      Poista
  2. Sä oot onnistunu talven selvittää hyvin... mä sain tapettua 5 kukasta 4. :D Tosi kiva blogi sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) No sulla on ollu murhaavampi talvi.... hehh :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)