06 huhtikuuta 2014

Haaste 3/14 ja 4/14

Näistä kahdesta ei valitettavasti kuvamateriaalia ole... ja tässä samassa laitankin haasteen päivät 3 ja 4.

Onnea on voimakas lähipiiri.

Monesti arjen stressissä ja kitinässä ei edes huomaa sitä omaa lähipiiriään. Kaikki on vaan niin itsestään selvää, mutta kun pysähtyy miettimään asiaa. Mitä teemme, kun suru ja paha mieli ottaa vallan? no, itse otan yhteyttä siihen lähimpään ihmiseen, jolle voin purkaa sydämeni täysin, kokonaan mitään häpeämättä. Samalle ihmiselle voin sanoa kaiken niin suoraan, kun vain suoraan pystyy sanomaan ja se pointti... tämä samainen ihminen voi tehdä saman minulle, milloin tahansa, miksi tahansa, niin hyvässä kuin pahassa.
Voimakkaalla tarkoitan sitä, että ne ympärillä olevat ihmiset ovat niin voimakkaita persoonia, jokainen oma itsensä, että itsekkin voi olla täysin oma itsensä. Vaikka en sitä aina muista sanoa, sanon sen tässä kaikkien lukijoiden edessä; Olen joka ainoa päivä kiitollinen siitä, että minulla on ympärillä ihmisiä, jotka välittävät aidosti ja joista itse aidosti välitän <3

Onnea on hyvä seura!

Eräässä vaiheessa elämää lähes erakoiduin ja pysyttelin mieluiten yksikseni. Nykyään tilanne on se, että minun ei tarvitse välttämättä olla henkilökohtaisesti tekemässä kenenkään kanssa mitään, mutta kaipaan hyvää seuraa ympärilleni ja kaikeksi kauhukseni sekin pitää vielä todeta, että hiljaisuutta ennen rakastaneena ihmisenä kaipaan ääntä ympärilleni... niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin ennen viihdyin hiljaisuudessa ja nautin siitä, nyt se suunnilleen ahdistaa :D Mitä enemmän väkeä ja elämää sen paremmin voin minäkin, se on nykyinen totuus. Olen siis onnellinen ja kiitollinen jokaisesta ympärilläni pyörivästä ihmisestä :)


Nämä kaikki on niin kliseeltä kuulostavia asioita, mutta kuulostakoot miltä kuulostaa. Käytännössä niin arkisia asioita, joista ei tule sitä kiitollisuutta edes välttämättä ilmaistua, koska niitä pitää välillä niin itsestään selvänä. Mutta mitä sitten jos nämä asiat ja ihmiset otetaankin sinulta pois?
Muista siis sanoa se kiitollisuutesi ääneen, kun se on vielä mahdollista... huomisesta et koskaan voi tietää ja huomenna kaikki voi olla jo liian myöhäistä.


Ihanaa sunnuntaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)