11 huhtikuuta 2014

Kuulumisia ja haaste 9/14

Taas on perjantai! Viikon menee niin käsittämätöntä vauhtia, että ei ehdi aina edes huomata ajan kulua.
Tämäkin viikko on mennyt sillä omalla rutiinilla, joka ei juuri poikkeuksia tarjoa. No tätä se on tämä lapsiperheen elämä ja hyvä niin.

Tätä kirjoittaessa jänis ilmestyi taas meidän pihaan syömään ja muksuorkesteri istuu sohvalla vahdissa, että mitä se siellä tekee. Elämä kahden kyselyikäisen kanssa voi olla melkoisen mielenkiintoista...
Keskity siinä sitten kirjoittamiseen, kun ympäriltä kuuluu koko ajan; Äitii, miksi.....??

miksi puput syö ruohoa?
onko pupulla maha?
onko pupulla käsiä?
missä on pupun kolo?
miksi pupu meni naapurin pihalle?
miksi pupun jalat on tuon väriset?
miksi pupun nokka liikkuu?

GREAT... kirjoita siinä sitten ja kerro lapsen tiedonjanoa tyydyttävät vastaukset, mutta useimmiten annettuaan vastauksen kysymykseen, saa palkinnoksi vielä 2 lisäkysymystä. HUOKAUS!

Meillä muuten onkin eläintarha ihan omasta takaa. Pihalla pyörii niin jänikset kuin oravatkin, muutama fasaani, kissoja ja olempa nähnyt kärpänkin kipittelevän aidan vierustaa pitkin :) Siinä sitä on muksuille ihmettelemistä ja voi sitä kysymystulvaa....

Tähän voikin laittaa sujuvasti haasteen tämän päivän osuuden eli 9/14

Onnea on rikas ja puhdas luonto ympärillä! Se ei todellakaan ole enää itsestäänselvyys, joten jokainen jolla on edes palanen luontoa ympärillä; nauttikaa siitä kun meillä täällä Suomessa vielä toistaiseksi sitä on!
Ja arvostakaa sitä!

*****

Muille bloggaajille tiedoksi, että olen ajatellut aloittaa teille avuksi bannereiden teon ja annan neuvoja myös ulkoasun suunnitteluun ja toteuttamiseen. Näistä voi kysellä lisää joko sähköpostitse cliviannablog@gmail.com tai vaikkapa Facebookissa yksityisviestillä.


Ihanaa viikonloppua kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)