03 huhtikuuta 2014

Onnen kevät - 14 päivän haaste

Valituksiin ja kitinöihin kyllästyneenä ajattelin polkaista käyntiin 14 päivän positiivisuushaasteen. On aina helppoa löytää niitä asioita, jotka menevät omasta mielestä väärin, niitä asioita, joita itsellä ei ole jne.
Vaikeampaa on välillä etsiä niitä hyviä ja positiivisia asioita elämästä ja arjesta ;)
Haasteen voi ottaa vastaan kuka tahansa, niin lukijat kuin toiset bloggaajatkin.
Pointtina on löytää jokaisesta päivästä se asia/tapahtuma/tilanne tms. joka tekee juuri Sinut onnelliseksi.

OHJE:

Kirjaa joka päivä ylös 14 päivän ajan asia/tilanne/tapahtuma tms. joka teki juuri SINUT onnelliseksi.
Jos bloggaat, tee haasteesta aina välillä postaus, jossa kerrot sinun positiiviset/onnelliset asiat. Ei tarvitse tehdä joka päivä eikä postausta tarvitse näistä tehdä erikseen, voit liittää sen vaikka muun postauksen loppuun ja toki... kuvat onnellisista asioista on enemmän kuin tervetulleita :)


Pääasia on, että jokainen löytää omasta päivästään jokainen päivä vähintään yhden onnellisen asian ja jakaa sen myös muille. Ehkä näin saamme aikaiseksi positiivisempaa mieltä muillekkin ja opimme löytämään siitä arjen harmaudesta ne hyvätkin asiat, vaikka se välillä vähän vaikeaa olisikin.

Tartutko haasteeseen?


Päivä 1/14


Onnea on rauhallinen aamukahvihetki omatekoisen pullan kera aamuauringon valaistessa olohuonetta :)



4 kommenttia:

  1. Ihana haaste :) jokainen osaa kyllä valittaa, mutta helposti unohdetaan ne arjen onnentuojat. Ihanaa kevättä Sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mahtavaa ja onnellista kevättä sinullekkin :)

      Poista
  2. Niinpä, otan haasteen vastaan, vaikken bloggaja olekaan - tosi tärkeä asia muistaa...Kun oma poika oli pieni, ja sitä reissailtiin luonnossa eväitten kans, on ikuisesti jääny mieleen ihana hetki kerran, kun padolla istuin kivellä juomassa kaakaota ja syömässä voileipää, poika siinä vieressä höpötteli omia juttujaan, vesi solisi ja linnut laulo. Kuulostaa kliseiseltä, mutta muistan niin selvästi tunteen, kun ajattelin, että " se on tässä, tämän enempää ihminen ei tartte". Se rauhan tunne rinnassa, ei sitä voi sanoin kuvailla....Pienistä onnen hetkistä se arki koostuu, kun vain muistamme niistä nauttia ja edes huomata! Tämä on hyvä muistutus siitä, että turha ruikutus pois, ja otetaan ne arjen ilot sydämeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se :) välillä tuntee itsensä suunnilleen idiootiksi, kun antaa kaiken stressin ym. vallata mielen ja sen vuoksi jättää huomioimatta ne pienet onnelliset asiat. Ilman niitä pienen pieniä juttuja ei olisi edes elämää, mutta ne vain täytyy osata huomata ja ennenkaikkea, niitä on opittava arvostamaan :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)