10 huhtikuuta 2014

Mukavuutta treenaamiseen

Poikkeuksellisesti tänään tulee ilmoille toinenkin postaus :) Sain niin mahtavan mahdollisuuden kertoa teillekkin ihan huipputarjouksesta, että hetihän se täytyi tulla tänne teillekkin jakamaan.


Keväthän on treenien aloittamisen kulta-aikaa ja niitähän ei vain kannata aloittaa vaan siitä urheilusta ja liikunnasta pitää tehdä itselle se mukava elämäntapa. Se että liikunta ja urheilu pitää kunnossa fyysisesti, sillä saattaa olla jopa suurempi vaikutus sille henkiselle puolelle. Ainakin minulla. Väsyttää ja masentaa ja vaikka mitä, kun miettii syitä siihen, huomaakin että MUKA kaikessa kiireessä se liikuntaharrastus on jäänyt vähemmälle... no ei kun tossua toisen eteen ja parissä päivässä on jo kuinb uudesti syntynyt.

Mutta jotta siitä urheilukokemuksesta tulisi nautittava kaikinpuolin, kannattaa satsata varusteisiin ja tätäpä tulinkin teille kertomaan:

CDON.COM:n urheiluosasto tarjoaa 40 € alennuksen kun ostat 100 €:lla normaalihintaisia tuotteita!!!
Tarjous on voimassa 30.4. saakka ja tässä teidän käytettäväksenne alennuskoodi:  xYqqRwcW


Olkaapa hyvät! Suosittelen tutustumaan, sillä valikoima on sekä laaja että laadukas ja monesti tällaista tarjousta ei tule vastaan, joten kannattaa ottaa kaikki hyöty siitä irti NYT!

Hauskoja hetkiä urheilun ja treenin parissa :)



sis. mainoslinkin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)