02 huhtikuuta 2014

Tuotetestailua

Niin se kevät etenee. Nyt mennään jo huhtikuuta ja aprillipäivästä selvisin hengissä. No varsinaisesti mua ei edes yritetty huijata, mutta nauruksi se meni, kun en uskonut varmuuden vuoksi edes oikeita asioita :D
No otin ainakin varman päälle, etten tule huijatuksi...

Mutta asiaan, tulin hankkineeksi Yves Rocherilta taas muutaman tuotteen testaukseen ja tässä vähän infoa niistä.


Suihkugeeliä ja deodoranttia en itseasiassa ole vielä edes testannut, mutta ripsari ja vartalonkuorintaaine pääse testaukseen heti. 

Ripsari oli aika perus juttu. Paksu, muotoiltu harjaosa antoi lupaamansa tuuheat ripset ja ei jäänyt paakkuihin.
Jokseenkin mua tympii nämä ripsarit, jotka vetää ripset niin tönköksi ja jää paakkuihin, että näyttää siltä, että ripsiä on tasan 5, joista jokainen muistuttaa hämähäkin jalkaa... No tämä ripsari ei tätä efektiä aiheuttanut, eli päivittäiseen käyttöön jää tämäkin tuote.

Tämä extrapositiivinen ylläri oli sitten tämä kuorinta-aine. Tämä on tarkoitettu kuorimaan iho ja valmistamaan iho vastaanottamaan muut hoitotuotteet, esimerkiksi kiinteyttävät kosteusvoiteet.
Käytin tuotetta ihan suihkusaippuantapaan ja kokemus oli melkoisen raikastava.
Itsellä on aika kuiva iho ja varsinkin talven jäljiltä todellakin kunnon kuorinnan tarpeessa, vaikka aika-ajoin kuorintoja olen tehnyt talvenkin aikana.

Käytin ainetta lähinnä suihkusaippuan tapaan, hieroin vaan aineen tarkemmin ja pyörivin liikkein iholle.
Kuorinta-aineen rakeet ovat aika hienojakoisia ja tuote levittyy helposti ja tuntuu iholla vähän viilentävältä.
Peseytyy pois todella hyvin ja jätti ihon kyllä niin silkin pehmeäksi, että suihkun jälkeen tuntui kuin iholta olisi lähtenyt muutama kilo painoa pois. Todellakin suosittelun arvoinen tuote!

Testasimpa tuotetta myös jalkoihin... Meillä äiti-ihmisillä tahtoo jalat olla aika kovalla käytöllä kun päivät pitkät lapsien kanssa touhutaan ja hoidetaan siinä sivussa kaikki muutkin miljoona asiaa, ja sehän tarkoittaa sitä että jalkojen päällä ollaan melkein kaikki muu aika paitsi silloin kun yritetään nukkua :)

Oli kuulkaa melkoisen kevyen tuntuiset jalat kuorinnan jälkeen ja hämmästyksekseni pääsin kerta käytöllä eroon myös kantapäiden kovettumista... ensin kuorinta ja huuhtelun ja kuivauksen jälkeen kosteusvoide jalkoihin ja sepäs olikin sitten jo siinä! Kannattaa kokeilla :) Kesä kun tulee, niin näkee aika paljon jalkoja, joita ei ole hoidettu talven aikana ollenkaan ja aika karmeat ilmestykset paistaa sandaaleista...
Tässäpä siis vinkkiä ja kannattaa alkaa ennakoimaan tuo sandaaliajan saapuminen jo nyt :)

Nämä testatut tuotteet ja miljuuna muuta ihanuutta löytyypi täältä :)
Käykääpäs tutustumassa ja laittakaa iho kesäkuntoon jo hyvissä ajoin!







sis. mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)