01 lokakuuta 2014

Skin dream BB Cream & Wonder Lash mascara

Niin kuin edellisessä postauksessa mainitsin uusista yhteistyökuvioista, sitä kautta sain testattavaksi nämäkin tuotteet:

Orifame Skin Dream BB -voide ja 5-in-1 Wonder lash mascara

Kun BB voiteet tuli markkinoille, testasin kyllä melko kattavasti kaikki läpi, joten vertailukohtia löytyy aika kiitettävästi.





Voide on, ainakin minun makuun, mukavan nestemäinen, siinä mielessä, että voide levittyy todella helposti tasaisesti. Aiemmin testatuissa BB-voiteissa huomasin sen, että mitä nestemäisempi koostumus voiteella oli, sen nopeampaa se iholtakin "katosi" ja meikkiä joutui korjailemaan päivän mittaan useampaankin otteeseen. 

Tässä tuotteessa vähän yllärinä tuli se, että vaikka koostumus antoi aiempien kokemusten perusteella odottaa jotain ihan muuta, voide pysyi koko päivän hyvänä ja antoi tosi tasaisen mattapinnan iholle.
Mun iho alkaa kiiltelemään tosi helposti, mutta tämän voiteen kanssa kiilto pysyi tosi hyvin kurissa.

Tosi kiva ja käytännöllinen tuote, etenkin meille kiireisille kotiäideille, kun meikin saa tekaistua nopeasti ja se vieläpä pysyy hyvänä todella pitkään. Ihan ehdottomasti suosittelen päivittäiseen käyttöön. Kätevä tuote! Tämä voide sisältää muuten suojakertoimen 30! Eli ei kesäisinkään tarvitse tahmeita aurinkorasvoja kasvoille levitellä, kun tämä hoitaa kaiken kerralla!


Toinen ihanuus tuli vastaan, kun pääsin testaamaan yhtä Oriflamen myydyintä tuotetta:
5-in-1 wonder lash mascaraa.

Kieltämättä täytyy tunnustaa, että suhtauduin aika epäilevästi tähän aluksi. Oon meikannut koko pienen ikäni ja ripsari on sellainen vakiovaruste, josta en luovu. On siis tullut ripsareitakin testattua elämän varrella ihan jäätävät määrät. Minullahan on itsellä niin onnettoman ohuet ja lyhyet ripset, että niitä tuskin huomaa ilman ripsaria. Ajattelinkin, että jos tämä jotain huomattavaa mun ripsille aikaan saa, ansaitsee tuote kyllä kunnollisen esittelynkin.

Jopas tulikin huono kuva, mutta josko tuosta vähän kokonaisuus selviää...

Harja on kaksipuoleinen. 
Lyhyet harjakset nostaa ja kaartaa ripsiä ja pitkät harjakset erottelee ja pidentää jokaista yksittäistä ripseä.

Harja on ihan mielettömän joustava ja tällä saa mukaan varmasti jokaisen silmästä löytyvän ripsen


Lähtötilanne oli siis tämä.... rajauksen kanssa ja sopivassa valossa ne ripset sieltä löytyy kuin löytyykin ;) Tässä kuvassa muuten huomaa, miten tasainen on lopputulos tuon BB -voiteen kanssa, pikku sipaisu puuteria päällä.


Ripset käsiteltynä... muutamalla vedolla lopputulos oli tämä (!)
En ihan testauksen vuoksi juurikaan itse taivuttanut ripsiä.

HipHei, mulla ON ripset!!

Toimi enemmän kuin hyvin tää tuote ja tykkäsin kovasti siitäkin, että ripsari ei päivän mittaan varissut pitkin naamaa. Todellakin ansaitsee suositukset tämäkin. Ihan huippu!

Tässä on nyt kaksi sellaista tuotetta,joista kumpaakin voin ehdottomasti suositella jokaiselle kiireiselle naiselle. näillä saa nopeasti aikaan kestävää perusmeikkiä!

Tämä ripsari on muuten just vielä tämän päivän tarjouksessa... Normaalihinta 16,00, NYT 9,90 €
Tämä tarjous on voimassa vaan tänään klo 24.00 saalla, jotenka mars heti TÄNNE Anna-Leenan sivulle, ja viestiä sinne, jos mielii vielä ehtiä :)



sis. yhteistyökumppanin mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Jos BB-voide on noinki matta, onks "raskas" iholla?

    VastaaPoista
  2. Pahoittelut vähän viivästyneestä vastauksesta. Ei, ei ole yhtään raskas iholla. Kun Ekan kerran itse tätä kokeilin ja näin lopputuloksen, niin ajattelin heti, että takuulla alkaa tuntumaan raskaalta. mutta lopulta voide olikin iholla todella kevyt ja ilmavan tuntuinen :) kannattaa kokeilla ehdottomasti!

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)