25 helmikuuta 2015

Talvihommia

Ihan surkeeta ku päivissä ei ole kuin ne vaivaiset 24 tuntia. Jokseenkin on viimepäivinä tuntunu, että ei vaan ehdi mihinkään, ehkä miljoona hommaa on tehtävänä ja kaiken saa tehdä kiireellä.
No tätä kait se on jokaisessa lapsiperheessä ainakin ajoittain.

Nyt on lumet jo lähteneet pikkuhiljaa vähenemään, oikeastaan aika äkkiä on lumiraja laskeutunut, mutta tässä teillä vähän maistiaisia meidän talvihommeleista.
Lunta oli ihan riittävästi vielä jokin aika sitten.... nuorimmainen kuivaharjoittelee mailankäsittelyä

Ehkä yksi parhaista ulkoilupäivistä

Takki ja tukka sävy sävyyn....

Suomen hiihtomaajoukkueen tulevaisuuden toivo

Pikkuneitin kuumeillessa ja näin ollen äitee jäi kotiin pienen potilaan kanssa,
niin herrasväki otti ja lähti luisteleen.

Oulun Kärpät, joks mä pääsen kokoonpanoon?

Nuorimmainen yllätti kaikki ja ensimmäistä kertaa eläissään oli pojalla luistimet jalassa ja tyyppi pysyi pystyssä ihan tosissaan!





Tällä meiningillä mennään, pyydä poikaa hymyilemään kameralle....



Ihan pakko mainita vielä tähän loppuun, että suosittelen enemmän kuin lämpimästi menemään osallistumaan ripsiseerumin arvontaan: Olen itse nyt reilun viikon tuotetta käyttänyt ja tuloksia alkaa näkymään jo :O TOIMII!!

Arvontahan löytyy TÄÄLTÄ

1 kommentti:

  1. Siinä ne tulevat Kärppien vahvistukset nyt ovat - pienenä se on alotettava tuo luistelu! Mutta niin komiasti pysytään pystyssä että! Ei mitään heikkoa.Mikäs se on luistellessa ja harjoitellessa noin mahtavassa auringonpaisteessa. Kyllä se tuo talvi on kuitenkin mukava, saa lumen kans pelailla ja keksiä vaikka mitä. Kyllä itte mieluummin otan sen pakkasilman kun tämän loskakelin ja räntäsateen... Ihan mahtavia kuvia!

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)