07 huhtikuuta 2015

Argan Care

Pidennysten huollossa käydessäni sain BPhair:lta testattavakseni hiuksille Argan Care tuotesarjaa.
Mukaani lähti Shampoo, Mask ja Öljy, virallisemmin: Vitalizing Shampoo, Moisture Smoothie ja Miracle Elixir

Ensin vähän mietiskelin, että tekeeköhän kovinkin raskaat omista hiuksistani, sillä todella helposti rasvoittuvina moni kunnolla hoitava tuotesarja on tehnyt omasta hiuksesta lattean ja sitä on saanut sitten pestä päivittäin. No, kuten arvata voi, omat epäilykseni osoittautuivat jälleen kerran aivan vääriksi. (rakastan edelleenkin olla väärässä tällaisissa asioissa, mutta kaikki täytyy aina kyseenalaistaa). Omakin hius tuntui heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen aivan erilaiselta kuin ennen. Kevyt, ilmava eikä yhtään latistunut tai rasvoittuva, mutta silti tuntui erittäin hoideltulta, jos näin voi asian ilmaista :) Mun oma hiushan oli kohtalaisen pilattu voimakkailla vaalennuksilla, joita pöljyyksissäni menin tekemään ennen näitä pidennyksiä. Nyt omakin hius tuntui oikeasti huomattavasti terveemmältä kuin ennen. Omassa hiuksessa muutoksen tunsi niin käsin koskettaessa, harjatessa kuin ihan katsoessakin. (ja tässä yhteydessä lupaan ja vannon, etten elämänkuuna päivänä enää vaalenna itse hiuksiani....)

Pidennyksille nämä tuotteet sopii loistavasti. Minun ehdottomaksi suosikiksi nousi tuo Mask. Aivan uskomattoman täyteläisen tuntuinen, levittyy helposti ja tasaisesti hiukseen ja jättää sen niin silkin pehmeäksi ja helposti kammattavaksi, että rakastuin heti välittömästi. Aivan uskomaton tuote!
Ja vielä täyteläisestä tunteesta huolimatta peseytyy ihanan helposti pois hiuksista. Hiuksista tulee ilmavan pehmeät ja mun mielestä entiseen tilanteeseen verrattuna helpommin käsiteltävät.
Argan Care tuotesarjan tuotteet sisältää aitoa luonnon Arganöljyä, joka on koostumukseltaan kevyttä ja hiuksiin nopeasti imeytyvää. Arganöljy sisältää todella runsaasti tärkeitä Omega 3, -6 ja 9 rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Tuotteet sopii kaikille hiustyypeille ja erityisen hyvin juuri pohjoismaisille hiuksille. Shampoo sisältää intensiivisen väri-, lämpö-, ja UV -suojan.Kaikkiaan Argan Care hiustenhoitotuotesarjaan kuuluu 9 eri tuotetta, joihin voi käydä tutustumassa tarkemmin vaikkapa täältä SIM.fi Argan Care tuoteperheeseen kuuluu myös ihonhoitotuotteita, joita on ehkä (pakko) päästä myös testaamaan.

Itse tykkään kovasti tuotesarjasta jo siksi, että pakkaukset näyttää hyviltä, luo jotenkin tunteen pienestä luksuksesta arjen keskelle. Toinen ykkösjuttu on tuoksu. Tuotteet on todella miedosti tuoksuvia, mutta jättävävät silti hiukseen sellaisen raikkauden, En ole aiemmin törmännyt tällaisiin, että likimain tuoksuton tuote jättää niin puhtaan raikkauden, aika jännä! Jokainen tuoksuista reagoivakin voi siis testata näitä ihan huoletta!

Olen näitä tuotteita tässä käyttänyt jo kohta pari viikkoa ja eniten esille on tulleet seuraavat asiat:

- Omakin hius kiiltää huomattavasti enemmän ja näyttää ihan oikeasti terveemmältä, myös pidennyshius on saanut kiiltoa

- Hiukset on helpost kammattavat

- Sähköisyys on vähentynyt huomattavasti omasta hiuksesta

Suosittelen kyllä tätä sarjaa ihan jokaiselle, mutta erityisesti jos on värjätyt/käsitellyt ja vaurioituneet hiukset. 

Oululaiset ja lähialueilla asuvat löytävät nämä tuotteet  BPhair Salon:sta, jossa onkin käynnissä melkoisen mukava tarjous:
sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Apua, tää vois ehkä auttaa mulle. Mulla hius blondattu vuosikaudet ja nyt melkein murenee käsiin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen todella lämpmästi tätä sarjaa. Omat hiuksenikin on nyt heti huomattavasti paremmassa kunnossa kuin aiemmin. Niinkuin mainitsinkin niin mmullakin alla heti paljon voimakkaita vaalennuksia ja sen myötä latvat siinä kunnossa, että todellakin murenemassa käsiin. Ihan ykköstuotteita minun mielestä :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)