10 huhtikuuta 2015

Blogilöytöjä

Tämä postaus antoi vähän odotuttaa itseään. Eilen piti tulla jo ulos, mutta ystäväni migreeni yritti kovasti tulla kylään, mutta sain sen kuitenki estettyä. Syykin selvis iltapäivällä kun piti useamman kerran kuunnella että onko tuo nyt tosikaan enää... toinen ystäväni ukkonen siellä jyrisi ja taivaaltakin tuli ihan kiitettävästi tavaraa kaikissa olo muodoissaan. Kesä kausi siis on virallisesti korkattu ja ukkonenkin käynyt näyttäytymässä.

Mutta nyt asiaan. Tuo blogien nykytilaa koskeva postaus aiheutti todellakin sellaisen kommentti ja palauteryöpyn, että en voi kuin ihmetellä ja olla nöyrän kiitollinen jokaiselle. Oon saanu nyt vastailtua jopa sähköposteihin ja muihin yhteydenottoihin.... hiukkasen kesti, sillä palautteen määrä tosiaanki löi ällikällä! Kiitos jokaiselle!

Kommenttien joukosta löyty ihan mielettömästi ihania blogeja, joissa aitous paistaa kuin naantalin aurinko. Vaikka osassa blogeja onkin nittä upeita käsiteltyjä kuvia, se ei haittaa sillä kokonaisuus on se mikä iskee. Linkkejä tuli laidasta laitaan. Osa enemmän kuvapainotteisia ja osa enemmän tekstipainotteisia, mutta kaiken kaikkiaan hienoja kokonaisuuksia.

Jokaisen kannattaa käydä tutustumassa kommentteihin TÄÄLLÄ postauksessa, saattaa löytyä muillekkin uutta seurattavaa.

Tässä teille kolme blogia, joihin itse ihastuin. Perusteluita tuskin tarvinnee enää kertoa ihan täydellisesti.... :) Kaikissa näissä näkyy oma persoonallisuus, aitous, rehellisyys.

Käykäpäs tutustumassa tekin!

http://aitiyrittaa.blogspot.fi/

http://tittin-elamaa.blogspot.fi/

http://nainentummissa.blogspot.fi/


Moneen muuhunkin kommenteissa linkattuun blogiin tulen todellakin vielä palaamaan, ihania löytöjä. Ehkä mun ei enä tarvitse olla niin huolissani ilmiöstä, sillä oon aika onnellinen siitä että upeita blogeja löytyy aina lisää ja on ihana huomata kuinka taitavia bloggaajia meillä Suomessa on. Jokainen ansaitsisi hieman lisänäkyvyyttä näiden blingbling -blogien seassa.

Jatkakaa samaan malliin. Pysykää omana itsenänne!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Saman tyyppisistä tykkään minäkin. Yks ihan loistoblogi on Katri Sorsan blogi, se muija latelee kaiken just niinku asia on, asioiden oikeilla nimillä. Vaiks asiat vaihtelee laidasta laitaan, niin siitä jotenki ihan ku piristyy ku sitä lukee välillä ihan vedet silmissä naurusta! Ooks ite lukenu sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen seurannut Katrin blogia ja monet huutonaurut saanut aikaiseksi. Rohkea nainen, joka osaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä välittämättä siitä mitä muut ajattelevat. Minun käsitykseni on kyllä muuttunut blogin myötä hänestä, niin kuin monella muullakin ja vain todella positiiviseen suuntaan :)

   Poista
 2. Kiitos kunniasta :) Tuon edellisen postauksen ansiosta löysin tosi kivoja blogeja ja tietysti myös tämän sinun blogisi :)

  Mun blogissa on sulle haaste, toivottavasti sua ei ole haastettu moneen kertaan...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kunniasta :) Tuon edellisen postauksen ansiosta löysin tosi kivoja blogeja ja tietysti myös tämän sinun blogisi :)

  Mun blogissa on sulle haaste, toivottavasti sua ei ole haastettu moneen kertaan...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kunniasta :) Tuon edellisen postauksen ansiosta löysin tosi kivoja blogeja ja tietysti myös tämän sinun blogisi :)

  Mun blogissa on sulle haaste, toivottavasti sua ei ole haastettu moneen kertaan...

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) yrittänyt tähän klikkailla lukijaksi, mutta ei tahdo blogger taas päästää. Yritän muistaa koneella kokeilla jos vain puhelin lagaa.

  Niin ja hei, mä oon epäkiinnostava bloggari koska mulla on VAAN poikia ja asun jossain landella :D erästä anonyymia lainatakseni :D haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahh... vai epäkiinnostava :D mulla ei muuten pääse liittymään lukijaksi ja arvaatkos mistä syystä... Otin lukijapalkin pois kokonaan käytöstä, kun kyllästyin siihen lukija lukijasta ruinaamiseen. Facebookin kautta on mun postauksia ja muitakin juttuja kaikista helpoin varmaankin seurata. eli klikkaappas itses tuonne: https://www.facebook.com/cliviannablogs

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)